Andrea Janeiro és un dels rostres més coneguts de la petita pantalla malgrat el seu anonimat. Ha estat la seva mare l'encarregada de donar-la a conèixer a tot un país. La col·laboradora de 'Sálvame' es va separar de Jesulín de Ubrique al cap de pocs mesos de donar a llum la seva filla. La va agafar en braços i va marxar d'Ambicions amb el posat. Les revistes i programes de televisió no van parar de tocar a la seva porta i finalment va acceptar concedir una entrevista. Poc va tardar a perdre la seva timidesa tan característica en els seus inicis. Belén Esteban ha mantingut el seu personatge en aquestes dues dècades.

La filla de Belén Esteban ha estat la protagonista de la majoria d'entrevistes que ha concedit la tertuliana. Tanmateix, en complir la majoria d'edat i destapar-se el seu rostre, Andrea Janeiro va emetre un comunicat als mitjans de comunicació en el qual deixava clar que volia ser una persona anònima, malgrat que els seus pares són dues de les persones més conegudes d'Espanya. Vol mantenir-se allunyat de la fama. No obstant això, els mitjans de comunicació l'apassionen. De fet, és comunicadora. Va estudiar Comunicació Audiovisual al Regne Unit. Actualment resideix als Estats Units, on treballa.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro i Belén Esteban

"Amb motiu de la pressió mediàtica a la què m'estic veient sotmesa, molt especialment des que vaig assolir la majoria d'edat, vull demanar públicament als mitjans que posin fi a l'esmentada situació i a la vulneració dels meus drets a l'honor, la intimitat i a la pròpia imatge que es ve produint al llarg dels últims mesos. Soc conscient que tant la meva mare (Belén Esteban) com el meu pare (Jesús Janeiro) són personatges públics, però, encara quan ho respecto profundament, per la meva part mai no he participat de cap manera en aquesta exposició pública. He estat, i soc, coherent i conseqüent amb la meva voluntat de romandre aliena als focus, i tracte de preservar la meva intimitat en la mesura possible malgrat les meves específiques circumstàncies familiars. Per tot l'anterior, prec, i agrairé, que es respecti el meu desig, i el meu ple dret, de viure en el més estricte anonimat; reservant-me, en cas de no ser així, les accions legals que siguin procedents per salvaguardar-los", resava el comunicat d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro prohibeix a Jesulín de Ubrique parlar d'ella en televisió

I és que Andrea Janeiro va demanar personalment a Belén Esteban que no tornés a parlar d'ella públicament, ni tampoc de la família de Jesulín de Ubrique. La de Paracuellos va complir la seva paraula i des d'aleshores ha tornat un personatge insuls. Però no és l'única. La jove també va parlar amb el seu pare personalment i li va fer la mateixa promesa. El torero no s'havia exposat tant com la seva mare, però li ho va prometre. No nom a Andrea en cap de les seves entrevistes. Sembla que només tingui tres fills.

Jesulín d'Ubrique
Jesulín d'Ubrique

Jesulín de Ubrique ha tornat al focus mediàtic després d'aprofitar la seva estrebada televisiva. Després de participar a 'El Desafío', serà el convidat del nou programa d'Albert Espinosa per a La Sexta, produït per Pablo Motos, també s'entrevistarà amb Bertín Osborne i concursarà en 'MasterChef Celebrity 8'. El torero no ha parlat en cap moment d'Andrea Janeiro, si ho ha fet dels seus altres fills. Per exemple, en l'entrevista amb Espinosa, recorda el seu fill per la seva gran semblança física amb ell.