Són molts els que en temps de pandèmia es dediquen a compartir fotografies del passat, a través de les xarxes, recordant com de meravellosa i fantàstica era la vida abans del coronavirus. Una de les persones que no para de fer-ho és Anabel Pantoja, col·laboradora de Sálvame, qui està molt trista pensant en tot el que feia uns mesos enrere.

Anabel Pantoja, Telecinco

Anabel Pantoja, Telecinco

Recentment ha recuperat una fotografia de l'estiu passat, quan va assistir al casament d'uns amics. Una estampa on apareix embotida en un vestit que li deixa tota l'esquena al descobert, mentre s'abraça al seu promès Omar Sánchez, amb qui es casarà la pròxima temporada estival si el coronavirus ho permet. "Ja fa gairebé 3 anys que la meva placa amb els 5 cargols m'aguanta... TQ NEGRE", escriu la col·laboradora de Telecinco en el seu compte d'Instagram.

Encara que per escrits, els que alguns dels seus seguidors li han dedicat. "Cuida el pes una mica", "No és la teva foto més encertada" o "Posa't un altre vestit que et senti millor" són algunes de les coses que li han dit. Encara que el comentari que ho ha fet saltar tot pels aires ha estat: "La carn et vessa". Un duríssim atac que ha emprenyat molt a Anabel Pantoja, qui tipa que es posin amb el seu físic no ha dubtat en gravar un vídeo per respondre a totes les crítiques.

Anabel Pantoja d'esquena, Instagram

Anabel Pantoja d'esquena, Instagram

Anabel Pantoja, Instagram

Anabel Pantoja, Instagram

"Estic llegint els comentaris de la foto que he pujat... Que m'estic posant com una truja, o que baixi de pes perquè se'm veu el greix aquest que tenim a l'esquena les que ens sobra una mica de pes... Us molesta? Perquè si voleu esborro la foto, doncs no", diu enfadada Anabel Pantoja. Un dur atac, contra el seu físic, que es produeix en un dels seus moments més delicats. No només ho diem perquè està convalescent després d'haver-se trencat el peroné, sinó per la brutal guerra que viu la seva família . Queda clar, doncs, que el millor és tirar de rodet i recordar temps passats. Serà millor el 2021 per a Anabel Pantoja ?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat