Anabel Pantoja fa 39 anys aquest 15 de juliol. La televisiva s'acomiada d'un any amb molts alts i baixos personals. Des de l'arribada del naixement de la seva filla Alma, passant per l'hospitalització del bebè per greus problemes de salut i també per un tràmit judicial feixuc i delicat. La neboda de la cantant ha viscut moments molt complicats durant aquest últim any, però des de fa uns mesos ja l'hem pogut veure amb normalitat per la xarxa, creant el contingut de sempre i mostrant-nos, una petita, molt petita part de la seva vida. El que no ha perdut és la seva gràcia i naturalitat amb el seu públic. Ella xerra amb els seus dos milions de seguidors com si parlés amb els seus amics de tota la vida, i els espectadors de Sàlvame sabem que ella té una gràcia única. 

Anabel Pantoja   Instagram (6)
Anabel Pantoja / Instagram 

Fa uns dies, vèiem com viatjava amb la seva família política fins a Tremp per assistir a un acte d'entrega de despatxos militars del seu cunyat. Via Instagram ens anava ensenyant el seu passeig pel municipi català mentre assegurava que estava a la pel·lícula d'Ocho apellidos catalanes i destacava que el poble no era un Tren que es deia Tremp, el que passa que no ho sabia pronunciar massa bé. Anabel Pantoja deia el següent davant la càmera: "El pueblo se llama Trent, pero no es un tren.  Ten. Tem. Es como si estuviera en Ocho apellidos catalanes" Després d'aquesta experiència, sembla que no s'ha acabat de desvincular de Catalunya perquè, ahir, mentre celebrava l'arribada del seu aniversari amb el seu xicot, va mencionar un producte català amb motiu de debat: la gamba de Palamós. Atents.

Sopar Anabel Pantoja   Instagram
El sopar d'Anabel Pantoja abans del seu aniversari / Instagram

Anabel Pantoja sopava al restaurant El Senador i es demanava unes gambes a la planxa que directament li recordava a un debat que va tenir amb Alba Paúl, Mayte Campo, i Aida Domènex (sí, ella la ch la pronuncia com una x) sobre les gambes durant la boda de Susana Molina. La influencer explicava davant la càmera: "En la boda de Susana, tuvimos un debate Mayte Campos, Alba Paúl y Aida Domenex donde decíamos que la gamba de Huelva era la más conocida, la que estaba más buena. Y sí, yo soy team gamba de Huelva, pero aquí tengo la gamba roja ¿de? ¿gordi?" Anabel Pantoja no es recordava d'on era la gamba que tenia just als morros i li pregunta a David Rodríguez, el seu xicot que l'estava gravant: "De Palamós" Anabel no ho acaba d'entendre: "¿Cómo?" Ell hi torna, aquest cop amb una petita rialla que se sent de fons: "De Palamós" És aleshores quan Anabel Pantoja comença la seva segona explicació.

U586960 003
Anabel Pantoja i David Rodríguez el seu novio fa unes setmanes junts en una boda / Gtres

Anabel Pantoja diu: "De Palamós, de Barce... de Catalunya..." Quasi ubica la gamba del municipi de la Costa Brava amb les platges de Barcelona, sort que rectifica a temps i quasi no s'escolta. Però, el millor de tot arriba ara, quan continua l'explicació: "En este caso esta es la de Menorca, que es gamba roja. Tengo que decir que no la he probado y la pinta y como huele... Así que nada, ahora sí que puedo hablar, porque la voy a probar" A mitja explicació, Anabel canvia i diu que la gamba de Palamós que s'està menjant és de Menorca. Clarament, s'ha fet un embolic durant l'explicació. Quan Anabel tasta la gamba al·lucina amb el gust i podem intuir que estava tastant una gamba de Palamós perquè mentre xarrupa el cap i confirma que està boníssima diu: "Alba, Aida, cuando me invitáis, coyons (collons), a comer gambas" Tot això ho diu amb un accent que intenta imitar el català, i és just aquí quan sabem que realment s'està referint a una gamba roja de Palamós perquè Alba Paúl és de Girona i la parella d'influencer sempre passa part de l'estiu a la Costa Brava, un dels seus racons preferits on es deuen inflar a menjar bones gambes de Palamós. 

Anabel Pantoja tastant una gamba de palamós   Instagram (1)
Anabel Pantoja tastant una gamba de Palamós / Instagram 

Anabel Pantoja li dedica aquest vídeo a Alba Paúl i Dulceida perquè sap que tenen raó i que han guanyat el debat, la gamba de Palamós és un dels millors productes catalans. Ara només tenim ganes de veure a la Pantoja per la Costa Brava amb el seu català únic i assaltant totes les peixateries catalanes per menjar gambes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!