Els aliments no són l’únic que es pot tallar amb un ganivet a les cuines de ‘Masterchef’. La tensió entre els concursants, també. El programa de cuines de TVE encara la recta final, la pressió per assolir l’excel·lència és cada vegada més gran i afloren les tibantors entre els famosos que hi participen. Exemple d’això, la gran esbroncada al programa d’aquesta nit entre l’humorista basca Anabel Alonso i la ‘socialité’ madrilenya Tamara Falcó, que ha acabat com el rosari de l’aurora.

anabel alonso tve

tamara falco tve

TVE

Enmig d’una de les proves, la capitana Anabel Alonso ha volgut saber si el seu equip se n’estava sortint: “¿Tamara, cómo estás?”. La resposta de la filla de la Preysler, d’esma: “Aquí estoy”. L’actriu, al·lucinant: “No dónde, cómo”. Aquest és el diàleg amb el qual ha esclatat una de les bronques més descarnades de la quarta edició del programa. Alonso, collant perquè la feina sortís endavant. I l’actriu en mode rebel: “A mí no me gusta discutir pero me gusta aún menos que alguien me falte al respeto. Cuando Anabel me ha contestado mal, he decidido ponerla en su sitio”.

La baralla entre les dues ha arribat a tal punt que un altre dels concursants, el dissenyador de moda Juan Avellaneda, s’hi ha posat enmig. I n’ha sortit escaldat. “Relax, venga, déjalo”, demanava el català. “Es que me mira como si me estuviera metiendo con ella. Y tú deja de decirme ‘bueno, venga’ como si fuera imbécil”, li ha acabat etzibant l’Anabel, que justificava la seva reacció pel to paternalista del seu company: “Me he sentido como si fuera una chusquera barriobajera que no sabe hablar a la gente”.

La guerra Alonso-Falcó no s’ha aturat ni al davant dels jutges. L’intèrpret basca no se n’ha estat a l’hora d’ironitzar amb els orígens benestants de la Tamara: “En una cocina hay tensión, se dicen las cosas a gritos. Tú no debes estar acostumbrada porque tu medio ambiente es otro y una voz más alta que otra te disturba”. Una plantofada que no ha quedat sense contrarèplica: “Mira Anabel, has entrado con una actitud espantosa en las cocinas. Siempre he tenido mi carácter. Lo que pasa es que no es algo que necesite sacar a menudo porque la gente normalmente no me falta al respeto”.

anabel alonso masterchef tve

TVE

Compte amb l'spoiler! Després de llençar-se els plats pel cap amb la Tamara Falcó, la nit ha acabat encara pitjor per a l’Anabel Alonso: a les llàgrimes post-baralla ha seguit l’expulsió del programa. L’actriu penja el davantal, marxa cap a casa i ja només en queden sis.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat