L'actriu Anabel Alonso no ha amagat mai a seva condició sexual. Militant de la causa LGTBI, i de moltes altres causes justes, ha revelat a la revista Hola que està esperant el seu primer fill. Als 55 anys té una nòvia argentina, l'actriu i directora Heidi Steinhardt, que als 42 anys està embarassada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H e i d i (@heidisteinhardt) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H e i d i (@heidisteinhardt) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H e i d i (@heidisteinhardt) on

Hola normalitza una parella lesbiana, cosa inhabitual a la revista més conservadora del kiosc. Un pas endavant, sobretot per la revista: "La actriz lleva saliendo desde hace 7 años con esta dramaturga argentina y están felices ante la nueva etapa de sus vidas que está a punto de comenzar". Explica que Anabel Alonso es va plantejar adoptar però el procés és massa llarg i han optat per la inseminació de la més jove de la parella.

Felicitats a les noies, a la criatura i als haters ultres de l'actriu  que s'han quedat bloquejats amb la felicitat d'Anabel Alonso.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat