"Cuando un amigo se va, algo se muere en el alma". La clàssica sevillana la clava amb Juan Carlos Girauta, que ha passat una 'noche toledana' amb el daltabaix de Ciudadanos a les eleccions del 10-N (amb dimissió de Rivera inclosa​). Girauta s'ha quedat sense escó al Parlament espanyol, trencant el cor dels seus seguidors, amics, coneguts, saludats i bloquejats. Aquests últims podrien omplir un estadi de futbol, com bé saben. Ara podrà continuar bloquejant tuitaires des del saló de casa seva, això sí: com a ciutadà anònim. Bé, Girauta mai no serà anònim. I dubtem molt que es quedi a casa. L'allau de diputats de VOX que entren a la càmera baixa potser li brinda una última oportunita. En tot cas, Juan Carlos s'ha acomiadat a la seva manera: dient-li 'cabrones' a tots aquells a qui la seva desaparició fa feliços 'como castañuelas'. La conversa és per emmarcar:

Girauta cabrones

I és que tothom furga a la ferida de Girauta. També els seus millors amics, la majoria virtuals i tuitaires. Alguns i algunes els coneixem bé, com l'actriu Anabel Alonso, la 'supermilloramigui' del comandant de la 'naranja mecánica'. Emocionada, Alonso no s'ha pogut estar, i s'ha acomiadat amb paraules profundes, tristes... i amb una mala bava que ha fet les delícies de milers d'internautes: "Qué disgusto". La xarxa plora, però de riure. 

Anabel Alonso truca @anabelalonso of

Anabel Alonso @anabelalonso_of

Girauta, si no hi ha sorpresa d'última hora, entona el "esto es todo amigos". D'amics així, millor no en tenir. Però és clar, "haberlo pensado antes". Ara, a organitzar el seu temps lliure. Twitter (i Catalunya, per si decideix tornar a dir-se Joan Carles) ja tremolen. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat