Ana Rosa Quintana: "Tenéis un presidente que es un delegado de Puigdemont, que es el presidente de los independentistas y no de los catalanes, que tiene todo patas arriba y que no hace nada de lo que interesa a los ciudadanos. Lo de hacer un ayuno de 48 horas ya es un ridículo para el que no tengo palabras". Per no tenir paraules, AR n'ha dedicat unes quantes a atacar el president Torra. No li ha dit a ell sinó a Mayka Navarro que connectava des de Plaça Sant Jaume.

Mayka Navarro començava dient a la presentadora: "En el resto de España no lo entendéis pero aquí empieza a haber una confusión: quién es president, quién es JxC, quién es la Crida, hoy pido ceses, hoy pido perdón...". Ana Rosa s'indigna "Habéis tardado un poquito en daros cuenta". I acaba ensenyant el seu telèfon mòbil als espectadors "Es mi opinión, ahora que me empecéis a mandar todos mensajes". Dit i fet. Això li escriuen al twitter del seu programa:

ana rosa mobil t5

Telecinco

Ana Rosa fa passar Mayka Navarro per independentista quan la periodista és una catalana llunyana als postulats del procés. I li pretén donar lliçons de com és en realitat Torra, perquè els pobrets catalans no tenen ulls i no veuen qui és qui en aquest panorama. Tothom sap qui és tohom, i sobretot sabem qui és Ana Rosa, què ven i què oculta el seu programa, a qui se li veu el llautó cada matí durant 275 llarguíssims minuts.