Espanya és una escopinada. Josep Borrell assegura que l'han escopit al Congrés però no hi ha cap imatge frontal del diputat d'ERC passant davant dels morros de Borrell expulsant saliva. És una bufada. Tot Espanya hi suca pa i qui ha dit la seva és la més antiindependentista i antisocialista de la TV: Ana Rosa Quintana. En aquest cas s'ha posat de banda del PSOE amb l'absurd que les imatges (ella fa TV) la contradiuen. No hi ha escopinada però la tertúlia té el senyor de la perruca: Arcadi Espada que detesta Rufián des que fa mesos li va dir mariconazo comepollas:

ana rosa t5

Telecinco

El debat polític de Telecinco té aquest nivell de barra de bar i carajillo d'anís: -Ana Rosa Quintana: "Es tan cutre..." -Arcadi Espada: "Es miserable. Ahora podemos llamarles Esquerra El Gargajo... ¡Los gargajistas!" Dos tertulians més unionistes i madrilenys atien -"¡Es muy quinqui, es asqueroso!" "Es indeseable". I acaba la reina dels matins, l'emperadriu de l'audiència, la poetissa del gargall Ana Rosa Quintana: "Es tan cutre... Todo el mundo me está diciendo por mensaje que qué vergüenza, que cómo hemos llegado a esto. Esos señores no están ahí por sus valores ni por sus méritos, están ahí porque les han votado unos ciudadanos para que los representen. Y esos ciudadanos que han votado a ese señor, seguro que se avergüenzan de él".

gabriel rufian GTRES

GTRES

"Vergonya" diu Ana Rosa. Arcadi s'ajusta la perruca, AR segueix acusada de usar Telecinco contra els enemics dels clients de Villarejo i l'únic escollit democràticament aquí és el Grup parlamentari d'ERC. Al Congrés hi haurà dues visites obligades, mirar al sostre els forats de bala dels trets de Tejero i mirar a la moqueta l'esput, que ningú ha vist, d'ERC. Potser és saliva dels de Ciutadans, que se'ls queia veient el seu ministre favorit.