La detenció i posada en llibertat sense mesures cautelars del 130è president de la Generalitat Carles Puigdemont va succeir divendres a la tarda, fora de l'horari habitual d'El programa de AR. Així que dilluns la Quintana ha decidit entrevistar... Oriol Junqueras.

Ana Rosa sempre a l'inrevés. El protagonista és Puigdemont però prefereix tenir el líder d'ERC. Ana Rosa ha sorprès la seva audiència amb dos fets: donar peixet a un indepe com Junqueras i admetre-li que "España hizo el ridículo" amb una euro ordre fake i uns càrrecs contra Puigdemont que cap tribunal europeu reconeix.

ana rosa junqui t5

Ana Rosa i Junqueras, Telecinco

El rebombori que suposa que un programa anti-indepe regali 15 minuts de tele a un ex pres polític, independentista i no sigui especialment hostil és notícia. Ni Eduardo Inda ha gosat ficar cullerada més enllà del maleducat "¿No hablaremos de Puchi?". Millor perquè el ridícul de Llarena ha estat sideral.

Ana Rosa seduint el d'ERC: "Muchas gracias Sr. Junqueras, le espero cualquier día en mi plató, estoy cada mañana de lunes a viernes hasta la 1 y media...". La nova AR desconeguda.

ar junqueres t5

Entrevista a Junqueras a Telecinco

Els espectadors de Telecinco, poc habituats a sentir el discurs serè i didàctic de Junqueras, bramaven contra la seva tele:

Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Regne Unit. Itàlia... totes les justícies donen la raó als represaliats pel procés. Oriol Junqueras ja ha pagat amb aquesta Justícia espanyola que queda en evidència cada dia. I Ana Rosa Quintana comença a canviar de discurs: "España, hay que reconocerlo, ha hecho el ridículo". Abans el fa Llarena que AR.