Ana Rosa Quintana ha tornat a Telecinco i ha triat dos canvis: el logo del programa i la seva cara. La temporada 2020-21 serà difícil per la productora, presentadora i estrella d'El programa de AR. Haurà de decidir com explica un dels judicis de l'any, el que asseurà al banc dels acusats el seu marit Juan Muñoz acusat en la trama Villarejo d'extorquir un exjutge amb un vídeo amb prostitutes i cocaïna. Ana Rosa pensa en castellà: "Al mal tiempo buena cara". En el seu cas "al mal tiempo nueva cara". Ha tornat MOLT canviada:

ana t5

ar t5

Ana Rosa Quintana primer dia de la temporada 2020-21, Telecinco

El programa de AR segueix sent el programa del PP, primer dia i entrevista Martínez Almeida, competint amb Susanna Griso que entrevista Casado, Ayuso i tot pepero que trobin. Però la reina Quintana vol mantenir el tron amb uns retocs de bótox més que evidents que ni les metxes rosses que s'ha tenyit permeten dissimular. Ana Rosa, als 64 anys, s'ha punxat (àcid hialurònic). La xarxa li troba dobles, des de la bruixa Esperanza Gracia a la trans Carmen de Mairena:

Tenir la crisi d'edat als 64 és fer tard. Tot el que vulgui amagar ara ja no ho podrà dissimular. Lídia Heredia, Mònica López i Susanna Griso, tres catalanes molt més joves competint als matinals amb la veterana Quintana. Ja saben què respondre quan els preguntin: "¿Qué tiene Ana Rosa que no tengas tú?". "Años".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat