La complicadíssima situació a Madrid pel coronavirus ha generat un allau de reaccions en les darreres hores. Nombrosos casos de contagi escampats per molts dels barris de la capital espanyola van provocar, entre d'altres mesures, una esperpèntica roda de premsa de la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso.

isabel diaz ayuso pedro sanchez banderes madrid

Sánchez i Díaz Ayuso (Efe)

També s'ha pronunciat sobre la qüestió el president de la Generalitat. Quim Torra i el Govern recomanen no viatjar a la Comunitat de Madrid davant l'auge de positius per coronavirus, a més de reclamar la necessitat de recuperar els controls de temperatura a les estacions de tren i l'aeroport per als viatgers procedents de Madrid. Torra, que s'ha posat a disposició d'Ayuso per col·laborar, li ha reclamat al mateix temps que s'estableixin "mesures més estrictes", emplaçant que "no es permeti a ningú sortir ni viatjar a Madrid si no es té la certesa que és negatiu".

ana rosa presenta mayka navarro

'El programa de Ana Rosa' (Telecinco)

Qui no li ha fet cas a Torra ha estat la periodista catalana Mayka Navarro. Formant part de la taula de col·laboradors habituals d'Ana Rosa Quintana, la presentadora ha aprofitat per fer llenya i ironitzar amb mofa sobre les recomanacions del president català. Després de fer una paradinha a l'hora de presentar els tertulians d'aquest dimarts, Quintana s'atura en Navarro i li etziba: "Eh... ¿Tú cómo te atreves a venir a Madrid después de lo que ha dicho tu presidente? Eres una valiente". La periodista agafa el guant rient i li respon: "Desobedeciendo. Oye, el AVE no iba muy lleno, pero... sí, sí, vine. A ver, yo creo que es una barbaridad. No tiene ningún sentido. ¿Qué pasa? ¿Que cuando nosotros estábamos tan mal hace un mes la gente de Madrid no tenía que venir a Catalunya?".

mayka riu 2

Mayka Navarro, 'El programa de Ana Rosa' (Telecinco)

Ana Rosa continua en la seva línia d'atonyinar tot el que vingui de la Generalitat i continua tibant la corda: "¿Te imaginas que hubiera sido al contrario? ¿Que alguien de Madrid hubiera dicho 'No vayan a Catalunya'? La que se monta". Un altre col·laborador, Daniel Montero, intervé per expressar que no entén com ningú li diu "oiga, deje usted de decir estupideces". I AR aprofita per sentenciar: "Sobretodo en la situación que tiene, que le queda un día o dos". Pots veure-ho clicant a la foto:

ana rosa sobre torra ave

Ana Rosa Quintana (Telecinco)

És curiós. Ana Rosa se sent molt ocurrent quan es mofa de Quim Torra... Amb els polítics de la dreta espanyola als quals els hi fa massatges constants al seu plató, tot són genuflexions.