El programa de AR és l'eix del mal anti-independentista: Eduardo Inda, Arcadi Espada, Ana Rosa Quintana i el dia que convida Màxim Huerta, que va deixar-se seduir per idees suïcides, també entrevista un altre gairebé exministre socialista: Josep Borrell. Li queden poques setmanes per abandonar el govern camí del Parlament europeu com a cap de lista del PSOE i Ana Rosa està preocupada: "Es un alivio para los partidos independentistas que se vaya a Bruselas, es usted la bestia negra de los independentistas. Iceta es más dúctil con el referéndum". Borrell content de la medalla que li penja la reina dels matins: bèstia negra.

borrell ar t5

Telecinco

Borrell"No hay que especular sobre futuribles de casi imposible probabilidad. Qué pasaría como dice Iceta si los independentistas fueran el 65%... las encuestas dicen que los partidarios de la indepednencia bajan del 48 al 40%. De algo ha servido la política de desinflamación". I Borrell ataca als indepes que quedin, 40%, 48% o els que siguin: "Cierto es que los que todavía lo son están manifiestamente más radicalizados. Díganmelo a mí. Contar si son un 40% o un 65% no sirve para nada". Aquest és l'error de Borrell.

L'error de dir que tant li fa si són 40 o 65%. Perquè aleshores tan se val si els que voten PSOE el 28-A són 25% o 5%. Per comptar-los no valen les enquestes. A tot arreu les persones i les opinions es compten amb una urna. El rei Felip ja ha confessat que admetria un referèndum sobre la república però Borrell no vol un referèndum sobre Catalunya. A Brussel·les podrà informar-se veient Ana Rosa per internet.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat