És ja per dret propi la protagonista de l'estiu 2019, amb permís d'Andrea Janeiro i Rosalía: Ana Rosa Quintana. La presentadora de Telecinco està fent dels seus dos mesos de vacances una font d'imatges per a la premsa rosa i blava. Des de la seva col·lecció de biquinis i banyadors a les seves entrevistes anti-independentistes. No para. En Blau ha vist que des del primer dia sense treballar ja s'aboca a un dels seus vicis ocults: la nicotina. I no ha estat un paparazzi. Ella mateixa penja la foto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acaba la temporada, salimos satisfechas de este espectacular año. @mamenmarqueno

A post shared by @ anarosaquintana on

ARQ bada perquè sempre que es fa retratar surt meravellosa, com a les portades de la seva extinta revista AR. Però abans morta que deixar anar la cigarreta. Prefereix sortir com una viciada que surt del plató i el primer que fa és encendre un ducados com una addicta. A la mà dreta pot portar el bolso i el piti, i fa allò d'amagar-lo per la foto però ai las, la foto és de cos sencer i se li veu tot.

Ar fuma Insta

ar fumant instagram AR

@anarosaquintana

  • angelvicar Dios, fumas?? 😂 😂 No me lo esperaba!! Que no lo crítico!!! Cada uno hace lo que quiere!!
  • mbafino Uiiiiiii fumando k mallllll as perdido muchos puntos
  • xessy82 Uy si fumas😨 q bajón
  • inmapl2 No me esperaba que fumase ...que desilusión 🤦
  • ines1166 Fumas? No lo esperaba, me choca en ti....felicidades por l temporada magnífica 👏👏👏
  • floriantqm Hay ana rosa como pierdes con ese cigarro en la mano !!
  • marmarmar905 Que mal ejemplo y que decepción

Totes les fans se sorprenen que la reina dels matins, sempre estupenda, tingui les dents grogues i els pulmons negres de nicotina i quitrà. AR s'està enverinant lentament amb un dels seus vicis inconfessats que mantenia en secret fins aquesta pífia de foto. Després diu que la premsa inventa notícies d'ella. I dirà que era una cigarreta de xocolata.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat