Ana Rosa Quintana ja té els elements perfectes per elaborar un còctel explosiu que li permeti continuar incendiant els espectadors contra l’independentisme català: 1. Sentència duríssima contra els presos polítics, 2. Fortes protestes als carrers de Catalunya i 3. Una convocatòria de vaga general el divendres, dia 18 d’octubre. Però mentre una part de la societat es mobilitza hi ha qui no en vol saber res. Com l’estudiant anònim de Dret que han entrevistat aquest matí a Telecinco:

ana rosa quintana

bruno grife telecinco

Mediaset

‘El programa de Ana Rosa’ presenta en Bruno Grifé com a “estudiante constitucionalista”. Dels anys de carrera a la Universitat de Barcelona, el noi assegura que és una llàstima “haber estudiado en los tiempos de todo el follón independentista”. I afegeix: “Me produce pena y rabia que haya gente que no haya podido disfrutar al máximo de esto por situaciones políticas”. Afligit, s’erigeix com a portaveu d’uns companys que ves a saber si volen que parli per ells. En Bruno mai no ha fet vaga, sempre va a classe i s’indigna amb els piquets que entren a les aules “con faltas de respeto, falta de educación y llegando a situaciones violentas”. Si no s’ha saltat mai cap classe, no començarà a fer-ho ara que està acabant la carrera: “Yo ahora voy a ir a clase, es mi derecho y no lo van a impedir. Se piensan que nuestros derechos son más importantes que los nuestros y eso no lo vamos a aceptar”.

Però a la història d’aquest noi a Telecinco li falta un detall important. En Bruno no és un simple estudiant de Dret que l’equip del programa troba casualment pel carrer, sinó que es trobava allà estratègicament per deixar anar el seu discurs polític: en Bruno Grifé és membre de les Nuevas Generaciones del PP (les joventuts del partit) i Ana Rosa Quintana ho ha amagat.

bruno grife twitter

La reina dels matins a Telecinco no és la primera que fa passar algú d’un partit per un estudiant anònim que protesta contra els indepes. Ja ho va fer Susanna Griso l’octubre del 2017 amb dues estudiants de la UAB que militaven a Ciutadans. En aquella ocasió, la universitat de Bellaterra va presentar una queixa contra ‘Espejo público’ per “falta d’ètica periodística”.