Ana Rosa Quintana està patint per vacances: ha de preparar la seva temporada més arriscada, el salt al buit a fer les tardes de Telecinco i abandonar el seu reducte matinal. Ha regnat als matins des de fa 19 temporades, gairebé totes líder a Espanya amb El programa de AR. Només els catalans li han fet ombra: Josep Cuní la guanyava a Els matins de TV3 i ara Alfons Arús la derrota a La Sexta. No se suporten i se les han tingut en públic. Ell l'anomena "reina emérita", destacant que el rei ara és ell i ella un gerro xinès que Telecinco desa a les tardes a veure com se'n surt. Telecinco està desintegrant-se i la prova és que a Espanya els dos programes que lluitaran contra Quintana els presentaran dos escaldats de Telecinco, dos ex que han acabat malament amb l'empresa: Sonsoles Ónega a Antena 3, que va abandonar la productora de la Quintana per sorpresa, i Jordi González, que ara fa les tardes a La 1. Quintana contra els seus excompanys i contra l'ombra de Sálvame. Telecinco no se'n surt sense el seu vaixell insígnia, que va enfonsar precipitadament. AR va acabar temporada de ros platí i en ple estiu reapareix amb un look molt canviat, més apagat:

ANA ROSA QUINTANA JULIOL

Ana Rosa Quintana adiós a las mañanas GTRES
Ana Rosa Quintana adeu als matins, GTRES

ANA ROSA QUINTANA AGOST

Ana Rosa Quintana nuevo look, Europa Press
Ana Rosa Quintana nuevo look, Europa Press
Ana Rosa Quintana verano 2023 pelo corto EP
Ana Rosa Quintana estiu 2023, EP

Ana Rosa al concert de Rosario que es va celebrar al costat de la seva casa d'estiueig, a Sotogrande, el destí de vacances dels més rics de Madrid. Allà, a Cadis, Ana Rosa reconeix que l'estiu el passa tranquil però amb nervis per la nova etapa televisiva "No lo quiero ni pensar. Acabo el verano y luego ya pensaré. Está todo en marcha". El més sorprenent de la reina (emèrita) és el seu canvi de look. La reportera no és capaç ni d'adonar-se'n i no li pregunta com és que ha abandonat el tint ros platí d'aquesta temporada. Ana Rosa, que degut a la quimioteràpia pel seu càncer de pit ha perdut força als cabells, torna a apostar per un tint fosc. Sembla evident que als 67 anys la periodista pentina cabells blancs però com tantes cares conegudes, masculines i femenines, se'ls tenyeix. A l'estiu opta per un look cabell mullat que la fa estranya. No sembla ella. Al vídeo queda encara més clar:

Ana Rosa té motius per estar feliç. Quan no hi és Telecinco emet El programa de verano de la seva mateixa productora. AR aquest estiu té millor aspecte, està curada del càncer i ja no té una franja de la cadena sinó que tot Telecinco és seu. Farà els dos matinals, el de tarda, els de cap de setmana i les tardes de Cuatro. Només li ha fallat el PP i Vox, que han fet curt i no poden governar. A la recta final de les vacances va amb un look diferent de com les va començar. La llarga melena rossa que lluïa fa setmanes ha desaparegut. Una escapada Eivissa amb el seu marit Juan Muñoz i allà, com cada estiu, paparazzi la retrataven en banyador i en remull. Enguany està millor que mai. Ha abandonat el bikini, com recomana Carolina Herrera a partir dels 40-50 anys, i es passa al vestit de bany sencer, d'un color fúcsia cridaner atrevit. La nova Ana Rosa als 67 anys:

L'altra part de la notícia que ajuda a entendre la seva tírria al govern de PSOE i Podem és el detall que a Eivissa hi ha navegat amb un iot de luxe a un preu de 25 mil euros per dia. Així clar que vol que governi el PP amb Vox, li rebaixaran l'IVA dels iots: "Se trata del ‘Harmony II, un mega yate de lujo de 57 metros de eslora y valorado en 10 millones de euros que cuenta con siete dormitorios, siete aseos, sala de cine, casino, bar y jacuzzi, entre otros servicios. Construido en 1995, y tras años como buque de carga y pasajeros, este barco fue reformado y convertido en un pequeño crucero que se alquila en la isla pitiusa por un precio de 25.000 euros al día (patrón incluido) y con todos los lujos posibles. Unos lujos que Ana Rosa Quintana y sus amigos han disfrutado". Eivissa, Sotogrande, a lo grande. Paga Telecinco.