Ana Rosa Quintana va enviar a casa a fer teletreball la seva substituta habitual, l'excel·lent periodista Patricia Pardo. És una mesura de prevenció per si de cas ella es contagia i que hi pugui haver algú que presenti el programa. Però avui molts espectadors hauran pensat que per quedar-se al plató i dir segons quines bajanades, no calia que AR seguís al peu del canó.

ana rosa almeida

Telecinco

Fa dies que els programes, també el seu, només parlen del coronavirus i totes les derivades. Fa dies que van prendre la sàvia decisió de fer el programa sense públic. Parlen amb experts (bé, també hi ha Eduardo Inda a la taula), connecten amb els reporters desplaçats als principals focus de conflicte i miren de conscienciar els espectadors. Però la cabra tira al monte, i per molt que AR es posi pedagògica, de tant en tant no pot evitar deixar anar un dels seus habituals comentaris que fan venir ganes de canviar de canal.

ana rosa coronavirus2

Telecinco

ana rosa coronavirus3

Telecinco

I això que ells mateixos anaven posant frases com La situación en Madrid, muy preocupante o Coronavirus: yo me quedo en casa. Mig país està en alerta, amb confinament de pobles i ciutats senceres, amb hospitals col·lapsats, amb recomanacions de sortir el mínim als carrers. Si als propis ciutadans espanyols se'ls demana que s'estiguin a casa quinze dies, el més normal és pensar que des de fora del país tampoc tindran ganes de venir a un país amb tant de risc de contagi. Parlen dels vols cancel·lats, dels molts països que estan anul·lant vols cap a Espanya, i a la presentadora no se li acut res més que dir que "Ellos se lo pierden". Els espectadors no donen crèdit:

Podríem afegir que si els espectadors continuen mirant el que diu Ana Rosa, peor para ellos. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat