Ana Rosa Quintana porta un temps allunyada dels platós i les càmeres, tractant-se i recuperant-se d'un càncer, però el seu nom continua ben present i és en boca d'altres persones en la seva absència. Primer, va ser l'activista de Viladecans Tamara Carrasco qui es va dirigir a ella i a altres periodistes de les espanyes com Susanna Griso o Carlos Herrera, just després de quedar absolta pel Tribunal Suprem dels càrrecs que se li imputaven. En saber-se la bona notícia, Carrasco no va dubtar en dedicar-los-hi unes contundents paraules a tots tres i una explícita petició: "Susanna Griso, Ana Rosa Quintana, Carlos Herrera i resta de pseudoperiodistes. Espero que publiqueu amb la mateixa intensitat que la meva detenció l'absolució del Tribunal Suprem (tercera absolució ja) I rectifiqueu les vostres paraules". No només va ser demolidora amb aquesta frase. També amb una imatge encara més explícita que el text, amb un dit de la mà elevat:

Aquest dimecres al vespre, el nom de la presentadora d'El programa de Ana Rosa va tornar a sortir a escena. On? A 8TV, al programa El Circ dirigit i presentat per Frank Blanco. Convidat? Un dels presentadors catalans que els darrers anys s'està forjant una sòlida carrera davant càmeres, Miquel Valls. Als seus 37 anys, el periodista de Móra d'Ebre està passant per un excel·lent moment professional i personal. En la vessant sentimental, perquè fa uns mesos va iniciar una relació amb una altra cara coneguda de l'star system televisiu, company de cadena a Telecinco, David Valldeperas. El reporter d'Ana Rosa o Ya es mediodía, feliç de la vida amb qui ha estat durant molts anys un dels directors del Sálvame.

miquel valls montse
Miquel Valls / Foto: Montse Giralt 
david valldeperas t5
David Valldeperas / Telecinco

Valls, a banda de fer de reporter, també fa de presentador a Catalunya. Forjat a la factoria Cuní a 8 al dia, ja porta molts anys a Telecinco i ara fa doblet presentant els dissabtes a la cadena privada catalana el programa 8maníacs. En condició de presentador de la cadena l'han convidat al programa de Frank Blanco, on ha revelat quin ha estat el pitjor moment, el moment tierra trágame en antena i en directe. I va ser justament en una de les moltes connexions que ha fet per Ana Rosa Quintana.

miquel valls t5
Ana Rosa Quinta i Miquel Valls / Telecinco

"Tots hem fet coses pel xou sense pensar gaire. Quin és aquell capítol que diries: 'Ai, si pogués tirar enrera, l'esborraria'?". I ell no s'ho pensa ni un segon i recorda una paraula que li va dir a la seva cap: "Dir-li a Ana Rosa 'anciana' en un directe". Ell explica com va arribar a fer-ho: "Va ser un dia que estàvem parlant d'un tema, d'una persona que estava violant octogenàries i jo vaig deixar anar una frase que ella es va sentir com al·ludida, perquè tenia la mateixa edat que una de les persones que havien violat. Em va preguntar: '¿Tú me estás diciendo a mí 'anciana'?'. A mi se'm van posar aquí a sobre, no vaig contestar i ella: 'Porque si tú me estás diciendo 'anciana', yo a ti te llamo 'gilipollas'":

Ana Rosa, de 66 anys, indignada, tot i que la manera com li va dir l'insult al reporter català no va ser amb acritud, però sí amb certa mala llet soterrada. Aquell dia, Ana Rosa va seguir dient que  "Si a una mujer de 60 años la llamas anciana yo te digo gilipollas. Me parece un poco atrevido. La vida ha evolucionado, la esperanza de vida es mayor, nuestra vida activa dura más". Des d'aquell dia, Valls té molt clar que segons quines línies vermelles val més no traspassar-les.