El cas Nadia té tothom molt pendent des que s'acusés Fernando Blanco i Margarita Garau d'estafar més de 5.000 persones que van donar diners per a un presumpte tractament que estava rebent la filla. En comptes de destinar-los a medicaments que curessin la malaltia estranya de la nena com prometien, s'haurien gastat els diners en hotels o cotxes. Tot un escàndol que ara fa que s'enfrontin a una pena de sis anys de presó.

Tenint en compte aquest context i com d'odiats que són, Ana Rosa ha volgut aprofitar-se'n i entrevistar la mare en exclusiva per primer cop. Precisament el dia en el qual es publicarà la sentència. El resultat? Una conversa ben tensa en la qual la dona ha volgut justificar-se i Ana Rosa l'ha atacat donant per fet que és una estafadora.

La mare de Nadia ha assegurat que mai no va demanar diners, sinó que van començar a rebre donatius de persones que van decidir ajudar-los voluntàriament: "Jo sempre he actuat de bona fe, no he intentat enganyar ningú". Però aquesta pobra explicació no ha convençut la presentadora, que ha insistit una vegada i una altra en preguntar-li si realment deia seriosament que no sabia que era una estafa.

Això ha fet que la tensió regnés durant l'entrevista i que la mare de Nadia acusés Ana Rosa d'estar atacant-la: "Rotundament no. Has d'entendre que tot això és exagerat i un despropòsit. Nadia marxava de viatge amb el seu pare, jo no tenia per què desconfiar d'ell. Fernando tenia un projecte d'investigació", deia. Davant del qual la presentadora esclatava: "El que tenia era un projecte de viure de meravella amb els diners de la gent fent servir com a pretext la filla", la corregia. 

Aquí ha començat un discurs de la mare amb el qual ha volgut evidenciar que s'estima la filla i que vol que torni amb ella: "És la meva filla i em necessita, l'he parit jo. La meva filla és la meva filla, collons. Espero un miracle per no entrar a presó. En cas d'haver-hi proves contra mi ho entendria, però l'única cosa que he fet és estar amb la meva filla i cuidar-la, res més. Tota la resta són especulacions. Des que va néixer la meva filla, el meu món es va aturar. Vaig deixar de banda la meva vida per viure amb ella, una nena malaltona, que és el més afectuós que existeix. Si la nena cau, vull estar amb ella. Si es desperta a la nit perquè té por, vull estar amb ella (...). Vaig suplicar al jutge que em deixés estar una p... hora amb la meva filla per donar-li un regal que vaig comprar-li amb l'ajut econòmic de la meva mare perquè jo no tenia ni un p... duro". 

ana rosa mare nadia  telecinco

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

Considera que durant el judici s'han dit "absolutes barbaritats" i que no suporta que l'opinió pública doni per fet que és culpable i una estafadora. Ana Rosa ha contestat enfadada, mentre evidenciava que no creu en aquesta vena més victimista de la mare. I la tensió ha regnat a plató...

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat