Engegar el televisor i sintonitzar cadenes nacionals l'endemà de l'operació policial contra l'independentisme s'ha convertit en una perillosa arma d'adoctrinament unionista. El relat de programes com el d'Ana Rosa Quintana no ofereix cap mena de dubte: Terrorisme, bombes, atemptats. I és clar, estelades, 'indepes', urnes. El còctel és brutal i el 'preparen' amb cura de cara a les eleccions del 10-N, per a les que ja hi ha un enemic declarat de la pàtria (si és que en algun moment va deixar de ser així). Reporters a la masia d'un dels detinguts, remenant les restes del que els agents van escorcollar al dia anterior, tirant del manual del sensacionalisme patentat per la seva mestressa i actuant com la gota malaia, revelant més dades 'secretes' sobre la intenció d'unes persones a les que no és que no apliquin la presumpció d'innocència, no. És que són, segons deien al 'corrillo', hereus "d'ETA i el terrorisme internacional"

Clica a la imatge per veure el vídeo del moment:

Ana Rosa Quintana Inés Arrimadas Telecinco

Ana Rosa Quintana Inés Arrimadas Telecinco

Juan Carlos Monedero Programa Ana Rosa Telecinco.es

Juan Carlos Monedero Programa Ana Rosa Telecinco.es

Amb aquest clima de barra lliure, entrevistaven Inés Arrimadas. No cal ni repassar el discurs incendiari habitual de la de Cs, mentora de Lorena Roldán. Amb això ja ho diem tot. Ara bé, Arrimadas li ha dit a l'Ana Rosa que el MHP Quim Torra va sortir a "defensar terroristes". I això no només va a missa a Can Quintana, sinó que ha estat l'origen d'una nova discussió que ha acabat per fer-li caure la (rovellada) 'màscara' de neutralitat de la que presumeix. Juan Carlos Monedero tractava de rebatre els arguments de la Inés, fent èmfasi en l'atac al president de la Generalitat. Ana Rosa, a la jugular. "Es un mamarracho que ha dicho una cosa impresentable". Un insult groller aplaudit pels seus 'palmeros' i que ha indignat molta gent. Com Pilar Rahola, que representa a molts catalans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest tuit l’hem de gravar a la memòria per sempre. Es difícil més maldat.

A post shared by Pilar Rahola. (@pilar_rahola) on

pilar rahola el divan TV3

Pilar Rahola TV3

"El insulto diario a nuestros líderes, el desprecio diario a nuestras instituciones, la ignorancia diaria, la construcción diaria del odio". Malauradament, les paraules de Rahola són gairebé impossible de rebatre-les. La maquinària de l'estat ha agafat volada i no s'aturarà. Volen una Catalunya dividida, i sobretot, violenta.