Ana Pastor és periodista i té uns quants programes a la TV: El objetivo, ¿Dónde estabas entonces? i les exitoses nits electorals. Però al diari El Mundo li han fet un perfil hostil des del titular, en què han destacat que és la dona d'Antonio García Ferreras, director de La Sexta, i que era becària seva en xancles. Insinuacions implícites a banda, el titular ja és repugnant: "Ana Pastor: de becaria en chanclas de Ferreras a un emporio con las 'fake news'". Ella el redifon amb una paraula "Ascazo":

L'article és una colla de maledicències sobre la periodista: "Acusan a su empresa Newtral de los vicios que, supuestamente, pretende combatir. Federico Jiménez Losantos la denomina 'Newtrola', sobrenombre que se ha extendido por las redes sociales, y otros subrayan su sesgo en favor de Podemos, PSOE y los partidos independentistas".

Ana Pastor de groc La Sexta

La Sexta

Ana Pastor proindepe? El diari El Mundo delira. No només destaquen Losantos sinó també Alfonso Rojo, que al seu diari ultradretà diu que Pastor "facturó en el primer semestre de 2019 360.000 euros" pels seus programes a La Sexta.

ana pastor ferreras GTREES

Ana Pastor Ferreras La Sexta

GTRES / La Sexta

Més masclista és quan insinuen d'on ve la seva relació amb el maritdirector de la cadena per a la qual treballa: "En 2002 Ferreras, director de informativos de la cadena SER,  se presentó a una cumbre política en Sevilla con una joven y desconocida periodista en chanclas, que debía cubrir la reunión: Ana Pastor, que comenzó como becaria en la cadena SER". La periodista va fer el salt a TVE però quan va guanyar Rajoy la van purgar. El Mundo destaca que Pastor "fue, inmediatamente, a la cadena de su pareja, La Sexta". Cap referència a l'audiència dels programes o a com desenvolupa la seva feina. Tot insinuacions de nepotisme sexual.

ferreras pastor petó gtres

GTRES

El matrimoni de periodistes té molts aspectes professionals per ser criticats però no que estiguin casats. Cadascú per separat fa de periodista com pot i té el seu biaix. Però el biaix d'El Mundo és personal, masclista, paternalista i un punt fastigoset. Ascazo.