L'actriu Ana Obregón continua de dol després de perdre al seu únic fill, Álex Lequio, el maig del 2020 a Barcelona per culpa del càncer. Un dur revés que va tenir lloc ja fa vuit mesos i que l'artista continua intentant superar. Doncs la vida d'Obregón ha canviat moltíssim i ara no té ganes d'absolutament res. Tant és així que a mitjans de novembre, quan va concedir la seva primera entrevista després de la mort del seu fill amb 27 anys, va reconèixer que s'havia plantejat treure la vida. I és que l'actriu està completament trencada, ofegada pel dolor.

Ana Obregón, TVE

Ana Obregón, TVE

Una delicada situació de la que va tornar-ne a parlar el 31 de desembre, quan va presentar les Campanades de TVE amb Anne Igartiburu. Una aparició a la petita pantalla, per cert, per la que suposadament es va emportar prop de 35.000 euros. L'actriu, mirant al cel, no va dubtar a enviar un petó al seu fill Álex, emocionant a tots els espectadors que van decidir acompanyar-la per donar la benvinguda a l'any nou. El moment va ser aquest:

obregon campanades tve 2021 petó alex

Ana Obregón, TVE

Des d'aleshores, Ana Obregón s'ha refugiat a casa seva i no ha tornat a sortir, com porta fent des que el seu fill perdés la vida. Fins a dia d'avui. Així es pot veure a la revista Semana del dimecres 27 de gener, on es publiquen fotografies d'Obregón. Uns impactants retrats que demostren que l'actriu no és la que era. Molt desmillorada, despentinada, amb la mirada trista i perduda i lluint un xandall negre de rigorós dol. D'aquesta guisa ha estat sorpresa l'ex d'Alessandro Lequio.

Ana Obregón, Setmana

Ana Obregón, Setmana

"Ana Obregón ja es deixa veure. Recupera algun dels seus costums". Aquest és el titular que apareix a la portada de l'esmentada publicació. Però, com recupera els seus costums? Doncs passejant amb el vent en contra mentre pren un cafè servit en un vas blanc. L'abans i després d'Ana Obregón: de ser la dona més buscada la nit de cap d'any, a passar desapercebuda pels carrers de la capital.