Ana Obregón als 65 anys ha perdut l'únic fill que ha tingut, Álex Lequio de 27, per un càncer d'ossos. L'actriu, retirada dels escenaris fa anys, portava temps dedicada exclusivament a la cura del noi que va tenir amb el conde Lequio, que té dos fills més: Clemente amb Antonia Dell Atte, i una nena petita amb la seva última parella María Palacios: Ginevra. Obregón ha vist morir a Barcelona, a la clínica Quirón el jove Álex i ha penjat una foto de tots dos amb un missatge de dol breu, a les 9 del matí de l'endemà de la mort del noi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

"Se apagó mi vida" i un punt. La foto té mil likes per minut. Tots de condol. Entre els seus 264 mil seguidors, qui ha tingut forces li ha posat algun missatge:

  • danimartinezweb Lo siento Ana. Mucha fuerza. 😘
  • fionaferrerleoni Ana...... no hay palabras de consuelo. Habéis sido un ejemplo de valentía. Un verdadero referente de optimismo y lucha. Alex era y es tu reflejo. Lo siento en el alma....❤️🙌🏻
  • tmoreno73 Te necesitamos Ana. No puedes bajar los brazos. Te necesitamos siendo tú.
  • martuki71 Has sido, eres y serás una madraza. Vaya ejemplo nos has dado. El un angel que cuidara de ti y de todos. Mi total apoyo y admiración. Descanse en paz
  • ana.sevillano.hi Él te cuidará siempre, no te soltará tu mano....esctu Ángel, tu campeón, mucha fuerza Ana, él ha sido muy fuerte!!!

ana obregon ep

ana obregon fill EP

EP

Instagram és un gran llibre de condols. La premsa del cor està de dol. Una injustícia de la vida.