La família Lequio-Obregón té un problema amb el tabac. L'addicció a la nicotina és dolenta per la salut però ara que Álex Lequio està patint un càncer es fa més complicat entendre fotos com les del noi malalt fumant a la barra d'un bar mentre el tracten amb quimioteràpia. Ara la seva mare, Ana Obregón, consumeix tabac a les mateixes instal·lacions de l'Hospital Oncològic de Barcelona on estan tractant el càncer del seu fill. El noi va ser portada de revista de paper i la mare portada de digital del cor:

lequio portada

Revista Rumore

L'hospital Quirónsalud Barcelona, a la zona alta prop de la Ronda de Dalt, és on té la consulta l'oncòleg Dr. Josep Baselga, una eminència a la qual ha visitat la mare del pacient de 26 anys. Testimonis de l'hospital revelen al digital Jaleos: "Ha venido para hablar con el equipo del doctor Baselga y encarar el futuro". El més barroer és comprovar que Ana Obregón se salta a la torera la norma que prohibeix fumar dins el recinte hospitalari, inclosos els patis on els pacients i visitants poden prendre el sol: "Salieron a un espacio abierto para fumar tranquilamente. Tras saltarse las normas del hospital que prohíbe en varios carteles fumar en todo el recinto, la actriz apagó el cigarrillo en el suelo y volvió a entrar al bar."

ana obregon i fill

Instagram

Un cop va deixar l'Hospital, Ana Obregón es va desplaçar al Passeig de Gràcia on hi ha les botigues de luxe i va visitar una perruqueria de famosos, la de Josep Urbea. Si allà també va encendre's una cigarreta no n'hi ha constància gràfica.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat