La família Lequio-Obregón té un problema amb el tabac. L'addicció a la nicotina és dolenta per la salut però ara que Álex Lequio està patint un càncer es fa més complicat entendre fotos com les del noi malalt fumant a la barra d'un bar mentre el tracten amb quimioteràpia. Ara la seva mare, Ana Obregón, consumeix tabac a les mateixes instal·lacions de l'Hospital Oncològic de Barcelona on estan tractant el càncer del seu fill. El noi va ser portada de revista de paper i la mare portada de digital del cor:

lequio portada

Revista Rumore

L'hospital Quirónsalud Barcelona, a la zona alta prop de la Ronda de Dalt, és on té la consulta l'oncòleg Dr. Josep Baselga, una eminència a la qual ha visitat la mare del pacient de 26 anys. Testimonis de l'hospital revelen al digital Jaleos: "Ha venido para hablar con el equipo del doctor Baselga y encarar el futuro". El més barroer és comprovar que Ana Obregón se salta a la torera la norma que prohibeix fumar dins el recinte hospitalari, inclosos els patis on els pacients i visitants poden prendre el sol: "Salieron a un espacio abierto para fumar tranquilamente. Tras saltarse las normas del hospital que prohíbe en varios carteles fumar en todo el recinto, la actriz apagó el cigarrillo en el suelo y volvió a entrar al bar."

ana obregon i fill

Instagram

Un cop va deixar l'Hospital, Ana Obregón es va desplaçar al Passeig de Gràcia on hi ha les botigues de luxe i va visitar una perruqueria de famosos, la de Josep Urbea. Si allà també va encendre's una cigarreta no n'hi ha constància gràfica.