La presentadora de "Yu, no te pierdas nada" d'Europa FM, Ana Morgade, a banda de ser una excel·lent humorista i comunicadora, es considera una persona no gaire alta. Baixeta, vaja. No tenim la dada exacta (tampoc ens dediquem als reconeixements mèdics), però fent una cerca ràpida a internet, trobem una forquilla que va entre 1'64 i 1'67 metres. I direu, per què ens expliquen això? Perquè ser baixa és el motiu pel qual té un problema cada cop que puja a un cotxe. Ho afirma la mateixa excolaboradora de Buenafuente o Zapeando, després de que alguns seguidors de la madrilenya s'alarmessin pel que es veu en una de les darreres fotografies a Instagram, una imprudència que pot costar un ensurt, com a mínim. 

Ana Morgade @ana morgade oficial

Ana Morgade @ana_morgade_oficial

La posició del cinturó de seguretat, envoltant el coll de la humorista, ha espantat una part dels seus fans. "Qué culpa tengo yo de ser bajita! Me quedan por ahí", responia Morgade, que fa gal·la de la seva carta del seu humor incorregible. Ha estat la forma de desempallegar-se d'una possible polèmica a xarxes, ja que no han estat pocs els que li retreien la perillositat del que mostra la fotografia, i de l'exemple que ofereix als seus internautes i seguidors, que no són pocs. "Menos fotos y más seguridad", l'han arribat a dir.

  • El cinturón lo llevas mal puesto. Menos fotos más seguridad. Buen día!_victormaso_
  • Te vas a ... Menos fotos y más seguridadnatiroson
  • El cinturón... - irumu80
  • No me fiaría mucho de ese cinturón.. Un frenazo y .... - dsanzb81
  • Llevas el cinturón muy muy mal colocadovicolado
  • Pero con el cinturón de seguridad "colgando" tan alto no es recomendable - pedroleon.torres

Ana Morgade resposta @ana morgade oficial

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OOPS I did it again! PELO ROSSSI PELO ROSSSIII!!! #SaTeñío #PeloDeChicle #LocoPeloLoco

A post shared by Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) on

Repassant el compte d'Instagram de la col·laboradora de 'El Hormiguero', veiem que la situació no és pas nova, tot i que també trobem exemples correctes. Ella riu, però l'alerta no va malament encaminada. Evidentment, desitgem de tot cor que mai no hagi de penedir-se de no haver-lo cordat correctament. No costa gaire. I sempre es poden trobar solucions.