Amb els salts dels concursants des de l’helicòpter, Telecinco ha donat el tret de sortida, aquesta nit, a l’enèsima edició de Supervivientes. Com sempre, el reality de Mediaset compta amb una llarga llista de famosos, famosets i desconeguts que aspiren a ser-ho: Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco i neta de Rocío Jurado, Vicky Larraz del grup Olé Olé, Fani de La isla de las tentaciones, el guàrdia civil més guapo d’Espanya... i Ana María Aldón. Aquesta última, del grup dels que ningú, més enllà del seu entorn, sap qui és per ser considerada una VIP. Ha entrat al programa perquè és la parella del torero José Ortega Cano, però no vol que es parli d’ella com “la dona de”. Així que ja busca la manera de fer-se un nom a la tele, sense calgui pensar en el seu home per referir-se a ella. I de moment sembla que es decanta per donar la nota fent show patriòtic.

José Ortega Cano Ana María Aldón GTRES

GTRES

Ana María Aldón Mediaset

Mediaset

Durant el programa d’ahir, els concursants van ensenyar a càmera el que portaven a la maleta per passar els propers tres mesos a Hondures: samarretes, roba interior, tovalloles o records de la família i els amics, entre d’altres. Tenint en compte que passaran els dies a la platja, també han agafat el banyador, evidentment. En el cas de l’Ana María Aldón, que diu que és modista, se l’ha fet ella mateixa. La superviviente l’ha confeccionat unint les seves dues grans passions: el disseny i Espanya. I el resultat és el següent:

Ana María Aldón banyador Espanya 1

Ana María Aldón banyador Espanya 2

Ana María Aldón banyador Espanya 3

Mediaset

“Una de mis prendas favoritas es este bañador, que he diseñado yo, con un mensaje a favor de la unidad de España. Espero que os guste”, va explicar ahir a l’audiència. Vermell i groc llampants sobre un conjunt de color negre. Cridaner. Quan sigui prop de l’aigua, serà difícil que les càmeres la perdin de vista. Els que ho van veure per la tele encara es freguen els ulls:

Mesos enrere, Ortega Cano va pronunciar-se públicament a favor de Vox. Quan acabi 'Supervivientes' i sigui prou coneguda, Ana María Aldón seguirà les passes polítiques del seu home?