La ultradreta pren TVE i li fa passar a l'ens públic una de les vergonyes més lamentables de la seva història. Al Telediario de les 3 de la tarda quan la presentadora Ana Blanco explicava la sortida en llibertat dels presos polítics després dels indults, algú de TVE ha posat a tot volum la cançó "Que Viva España" de Manolo Escobar, himne dels fatxes, ultres i caspa. Vídeo:

ana blanco TVE tierra tragame

ana blanco careto TVE

Ana Blanco tierra trágame, TVE

Ana Blanco en acabar l'informatiu públic pagat per tots: "Antes de despedirnos queremos pedirles disculpas porque al comienzo del Telediario hemos emitido unas imágenes con un sonido que no se correspondía. Les pedimos por tanto disculpas". Molt neutre, com si fos un error tècnic. I no cola. Algú a realització ha empalmat els crits de Viva España de la selecció amb la notícia dels indults amb tota la mala intenció. Ana Blanco amb la cara pagava. Vídeo:

Vídeo disculpes Ana Blanco, TVE

ana blanco primer plano boicot tcve

Ana Blanco lamentant-se, TVE

TVE ha penjat pocs minuts després tot el Telediario al web oficial però han tallat el moment de la vergonya com si així deixés d'existir. Si fos una errada tècnica no caldria destruir les proves. Ha estat un boicot ultra de dins de la mateixa TVE. Cal que rodin caps. Ha de ser cessat immediatament el tècnic que ha pujat aquesta pista d'àudio per ofendre els periodistes que fan el TD i els espectadors. Prou ultres a TVE. Lamentable paperot de la TV pública.