Ja és oficial, la tennista catalana més popular, Paula Badosa, ha canviat de nòvio. D'un famós ha passat a un súper famós. Un clau gros treu un altre clau petitó. Badosa ho va passar malament quan la seva exparella, el model cubà Juan Betancourt, va decidir donar per acabada la relació. La revista Hola va revelar el detall de qui deixava qui. Badosa desolada: "Paula y Juan ya no son pareja sentimental. Fue a principios de primavera cuando terminaron su relación. La situación entre ambos venía enfriándose desde hacía algún tiempo y fue Betancourt quien decidió hablar con Badosa. Aquella conversación precipitó el final de su historia de amor". Badosa va quedar-se soltera a l'abril i al juny ja té un nòvio encara més famós, més guapo i més ric: el tennista grec Stefanos Tsitsipas. Ell mateix ha penjat al seu compte d'Instagram una foto que confirma la relació i una cosa més: l'evident química i passió que hi ha entre tots dos:

Paula Basosa i Tsitsipoas, Instagram
Paula Basosa i Tsitsipoas, Instagram

A les xarxes la parella va penjar una imatge encara més explícita, meravellosa, i sensual. Un vídeo on Tsitsipas, que es caracteritza com els gran herois grecs tipus Hèrcules, per lluir una llarga melena rossa, s'asseu a una cadira davant d'un mirall i amb el mòbil va gravant un gest súper sensual: Paula Badosa li arregla els cabells al seu nòvio, els va acaronant, pentinant, recull un floc en una cua i en acabar li fa un petó a la cara mentre l'abraça del coll. Com quan Robert Redford li ensabona eks cabells a Meryl Streep a Memòries d'Àfrica, La viva imatge de l'amor primerenc, i de la passió catalano-grega de dos atletes guapos, joves i amb èxit.

La xarxa ja ha creat el nom de la parella Tsitsidosa, com abans hi havia Brangelina  per Brad Pitt i Angelina Això només vol dir una cosa, que la parella enganxa. Són fotogènics, són extravertits i són exhibicionistes. Res de viure la passió d'amagat. Ja hi ha desenes de fotos on mostren el seu amor:

Tsitsidosa, Instagram
Tsitsidosa, Instagram

Les pistes de la relació sentimental Spotify i un dit al cap

Els usuaris de la plataforma d'streaming musical Spotify van quedar sorpresos en veure que els dos tennistes havien canviat les seves fotografies respectives de perfil, passant a exhibir una instantània conjunta en actitud divertida i molt còmplice. Allò va encendre la metxa d'una investigació per part dels internautes, amb un resultat exitós. Sí, són parella. De cop i volta apareixien les imatges de Badosa amagada entre el públic del torneig de Roland Garros seguint un partit d'Stefanos. La bola de neu començava a fer-se gran. Un petit canvi en la forma de celebrar els punts de Tsitsipas a París va ser la culminació. Quan suma un punt important un dit apunta al cap, un gest de fortalesa mental. Per què és cridaner? Doncs perquè és exactament el mateix que fa Badosa: 

Paula Badosa punto EFE

Paula Badosa celebrant un punt / Twitter

Stefanos Tsitispas punto Twitter

Stefanos Tsitispas celebrant un punt a Roland Garros / Twitter

Tsitsidosa fan molta patxoca. En un torneig de tennis de dobles mixtos es mostrarien molt, però molt, compenetrats.