La primera foto del reis emèrits junts al funeral d'Elisabet II ha fet la volta al món. Una imatge hipòcrita de la banyuda reial després de 2 anys d'autoexili a Abu Dhabi de Joan Carles. La informació és que ni un sol dia la reina Sofia ha anat a veure el seu encara marit als Emirats. Però a l'hora de fer el paperot al who is who de la reialesa, Sofia de bracet del monarca a Londres, fent veure que són encara un matrimoni. Sofia canvia dignitat per estatus. I les humiliacions sofertes en públic s'acumulen. Ara surt a la llum una anècdota de fa anys, d'una amant cèlebre de Joan Carles, la fotògrafa de la transició Queca Campillo.

El nom de Queca Campillo surt al documental de l'HBO Salvar al rey. És ella mateixa qui confessa que el rei la va seduir quan el fotografiava, la va trucar i van anar quedant per practicar sexe dins una furgoneta a la porta del darrere de Zarzuela. Sofia feia veure que no sabia res, però sabia. Ara Jorge Javier Vázquez revela què va arribar a fer Queca Campillo en públic en un acte oficial dels reis, Joan Carles i Sofia, que ella fotografiava. Hi va anar sense roba interior, i com Sharon Stone a Instinto básico, va obrir-se de cames davant del cap de l'Estat, davant la mirada atònita de Sofia. Així ho explica el de Telecinco al seu blog de Lecturas.

EuropaPress 4692597 19 september 2022 united kingdom london spains former king juan carlos and
Els emèrits a Londres, EP

Jorge Javier coneixia la fotògrafa de quan ell era a la revista Pronto i ella a Tiempo. Cobrien actes junts i li explicava anècdotes, i una és aquesta: "Circulaba la leyenda de que la reina Sofía detestaba a Queca porque en cierta ocasión, yendo a cubrir un acto que presidían Juan Carlos I y la emérita, se sentó frente a ellos. Ese día se puso una falda corta, abrió las piernas y le regaló al Rey unas vistas de su entrepierna sin bragas. Es decir, que se hizo un Sharon Stone en ‘Instinto básico’. La Reina se dio cuenta y desde ese día la empezó a odiar, aunque Queca cuenta en el documental que lo que sucedía es que la Reina siempre se quejaba de todo: demasiados flashes, demasiadas cámaras". Sobretot massa operadores de càmera femenines.

joan carles funeral elisabet gtres
Joan Carles al funeral d'Elisabet II GTRES

Una altra notícia de Joan Carles al funeral d'Elisabet II la revela Laura Fa a El Periódico: "Tenía que entrar en silla de ruedas al funeral, estaba preparada pero él dijo que no le daba la gana, que le aguantaran dos personas pero por dignidad no quiso entrar en silla de ruedas. Lo hizo mejor de lo que se esperaba por sus problemas de cadera. Una chica me contó que decidió entrar caminando. Me sorprende que alguna revista hable de los eméritos como si estuvieran enamorados. Sofía no quiere que le toque ni con el bastón". Més vergonya pels monàrquics.