Amaia Romero va ser la gran troballa del renascut Operación Triunfo. No només pel seu incontestable talent, que el té, i a cabassos, sinó sobretot pel seu tarannà, la seva particular visió de la vida i la seva naturalitat en parlar de qualsevol tema, també de sexe.

TVE

Després de proclamar-se guanyadora del concurs, la vida de la jove cantant ha continuat. A nivell professional, amb molts èxits pels seus treballs discogràfics i concerts. A nivell sentimental, després que es trenqués Almaia, la parella que formava amb el català Alfred Garcia, se la va relacionar amb un altre col·lega, el líder del grup Carolina Durante, Diego Ibáñez. Es desconeix com està el tema en aquests moments, si continua veient-se amb ell, si hi ha hagut un nou acostament amb el seu excompany triunfito o si està sola.

amaia alfred eurovisio  tve

TVE

Però Amaia ha anat a La Resistencia. I ja se sap què passa quan algú seu al sofà davant de David Broncano. Que a banda de parlar de coses poc habituals, en aquest espai com no n'hi ha d'altres, que aconsegueix una hilarant singularitat, també s'haurà de pagar penyora i respondre les dues preguntes per excel·lència del programa: "¿Cuánto dinero tienes en el banco?" i "¿Cuánto has follado el último mes?". Ella posa cara de tímida i reconeix: "Yo, como espectadora, siempre quiero que respondan a las dos".

amaia resistencia

Movistar+

De la primera qüestió va sortir-se'n amb una desbordant sinceritat: "Yo creo que para la edad que tengo, tengo más dinero del que debería"... "¿Y lo otro?", es pregunta Broncano i tot el públic. Ella intenta fugir d'estudi, tenint en compte que el mes de juny acaba de començar: "Jo, es que es día 4... Todavía no he follao... Es que paso de responder a esto porque la gente, los fans, están superlocos". El presentador li llença un cable: "¿Qué pensabas que podría pasar? ¿Qué los fans te gritaran: '¡Nos pensábamos que tú no follabas! ¡Dios, como puede ser, pero si tú eres una princesa! ¡Se reproduce como una estrella de mar! ¡Es imposible que nadie entre en ese cuerpo!?". Sublim. Pots veure-ho a partir del minut 21'36":

Movistar+

Amaia demana disculpes al públic per no respondre. Sap que molts espectadors es quedaran amb la incògnita i no els agradarà no saber què fa i amb quina freqüència una icona com ella. Tampoc ha agradat a aquells fans que es puguin donar per al·ludits:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat