El sempre polèmic Álvaro Ojeda ha tornat a la càrrega amb un nou vídeo per OKdiario. Aquest cop, la seva víctima ha estat Pep Guardiola, a qui es refereix com a “Pepito” Guardiola.

Arran del discurs de l’ex entrenador blaugrana sobre la defensa del referèndum, Ojeda li dedica unes paraules envers la seva relació amb Qatar i les 47 vegades que va vestir la samarreta de la selecció espanyola.

Mica en mica, Ojeda va pujant el to, arribant al seu punt àlgid alhora que reprodueix des del seu ordinador l’himne espanyol. Acte seguit fa una comparació d’”espanyolitat” amb Rafa Nadal: “Aquest és un espanyol, aquest és un dels nostres!”. Finalment, el reporter d’OKdiario conclou amb un darrer missatge per Guardiola: “A tu t’embolicava jo amb la bandera i et posava a la platja a 40 graus a prendre el sol”

Pedrerol, també contra Guardiola

Ojeda no ha estat l’únic crític amb el discurs de Pep Guardiola. Josep Pedreol, al seu programa Jugones (La Sexta), també ha carregat contra el de Santpedor insistint en la seva figura com a ambaixador de Qatar.

josep pedrerol youtube

A més a més, el periodista català ha afegit que Guardiola “últimament és més noticia per la política que pels seus èxits esportius” i, de la mateixa manera que Ojeda, ha contrastat el paper del entrenador amb el de Rafa Nadal, qui segons Pedrerol representa "una Espanya moderna i sense complexos”.