Josep Pedrerol segurament sigui un dels personatges més imitats dels últims anys i un dels periodistes esportius que més comentaris genera.

De la mà de Punto Pelota (Intereconomía) i actualment El Chiringuito de Jugones (MEGA) s’ha convertit en el líder de les nits futbolístiques a la televisió. El presentador català, que fins fa un temps amagava els seus colors, ha reiterat el seu barcelonisme al programa Yu No te pierdas nada que presenta Dani Mateo a Vodafone Yu.

“Però com ets tan mentider!” o “Jo t’he seguit molt, i sé que tu no ets del Barça”, són alguns dels comentaris que un incrèdul Mateo trasllada a Pedrerol durant l’entrevista. Aquest últim argumenta que de petit anava al Camp Nou i va veure jugar a Neeskens i Cruyff. Tot i que reconeix, amb certa ironia, que molts madridistes li “perdonen” el fet de ser culer perquè és “imparcial”.

Per què va abandonar El Chiringuito a mig programa?

Dani Mateo també ha fet referència al dia que Josep Pedrerol va abandonar El Chiringuito quan el Madrid va caure eliminat de la Copa del Rei davant del Celta:

Lluny d’admetre que es tractava d’una estratègia per aconseguir més audiència, Pedrerol ha explicat que el motiu -fins aleshores desconegut-, era que l’endemà tenia un judici contra la seva antiga empresa, Intereconomía, i que el seu advocat li va recomanar descansar.

Sigui com sigui, de ben segur que Pedrerol i la resta d’integrants del seu programa ens seguiran deixant grans moments televisius.