Álvaro de Marichalar ja no sap què fer per cridar l’atenció. L’excunyat de la infanta Elena va anunciar fa setmanes que marxava a fer la volta al món. Però sembla que de moment es conforma amb fer la volta a les illes Medes. I en el seu camí cap a l’Empordà, el germà de Jaime de Marichalar ha fet una parada patètica a Tossa de Mar. La seva fita a la costa de la Selva, retirar banderes independentistes.

marichalar4

Les imatges són lamentables. Álvaro de Marichalar ha abandonat la moto d’aigua i ara navega per la costa catalana en un vaixell. Fins que topa amb una estelada, “la bandera de la mafia separatista del 3%”, és com l’hi diu ell. Davant la incredulitat de les persones que hi havia a la zona, Álvaro de Marichalar insisteix: “Eso es una bandera cubana. No se os ocurra ponerla porque vendré mañana a quitarla otra vez”. És obvi que cap tossenc tornarà a hissar una estelada perquè l'ex de la infanta els amenaça (de debò pensa això?).

Fa pocs dies, Álvaro de Marichalar va convidar Carles Puigdemont a fer la volta al món amb ell. No suporta veure una estelada però vol fer un viatge de mesos amb un independentista com el president a l'exili? No s'ho ha pensat prou.