Alfredo Urdaci ha passat a la història com el periodista de la dreta que manava sobre la reina Letícia al Telediario. L'aleshores co-presentadora no podia suportar Urdaci per obligar-la a mentir a favor del govern d'Aznar. Ara Urdaci ja no fa de periodista sinó que té una agència de comunicació. Però segueix manipulant. Ha penjat un tuit comparant Espanya amb Veneçuela perquè el cornavirus ha portat crisi econòmica i hi ha més necessitats:

urdaci   twitter

twitter

L'ha contestat l'Associació de Veïns del barri d'Aluche a Madrid on es va gravar la cua de gent esperant entrar a un banc d'aliments. Volen evitar que la ultradreta els manipuli, com pretén fer Urdaci, ex cap de premsa del corrupte "El Pocero", mort de coronavirus:

Els veïns s'ajuden i s'afarten que individus com Urdaci facin la feina bruta a la ultradreta. Aclareixen a l'experiodista de la Dreta que la situació ve de que 1) els serveis socials de Madrid, que governa Ayuso i Almeida, no hi posen remei; 2) els rescats són a favor dels bancs i poderosos; 3) l'alcalde Martínez Almeida recapta menys impostos rebaixant la fiscalitat a les cases d'apostes que precisament empobreixen aquests veïns; 4) la ultradreta s'aprofita de l' associació de veïns per desviar el debat i dir que això és Veneçuela, quan el problema és el sistema que deixa enrera els més desafavorits i 5) la dreta només ajudaria els espanyols i l'AVA ho fa amb qualsevol ciutadà de tota ètnia i color de pell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludiana (@ludiana_com) on

Alfredo Urdaci dona classes de manipulació. Del ce ce o o a fer creure que Sánchez és Nicolás Maduro. I una humil associació de veïns, fastiguejada per les polítiques de dretes, li dona una lliçó que Urdaci no retuitejarà.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat