El cantant i exOT Alfred García ha passat pel plató de La Sexta Noche, on ha ofert una entrevista que ha deixat l'audiència entregada amb les seves explicacions. Bé, gairebé amb totes. El català s'obria en canal en parlar de la seva depressió i de com el concurs musical el va ajudar a superar-la, deixava al descobert les seves discrepàncies amb Amaia Romero, la seva exparella, sobre l'actuació a Eurovisió i es mullava en un tema com el rescat de persones migrants, amb l'Open Arms, la detenció de la capitana del Sea Watch i les imatges del pare i la seva filla morts a la frontera de Mèxic amb els EUA. Reclamava la implicació de tota la societat, ja que "no es una cuestión solo de los políticos".

Alfred Garcia @alfredgarcia

@alfredgarcia

A Alfred també li van preguntar per un altre tema polític de primer ordre: El conflicte Catalunya- Espanya. Aquí, el jove del Prat del Llobregat va ser molt menys contundent. De fet, va girar el discurs que havia fet servir per a la qüestió dels migrants: Els polítics són els que han de solucionar-ho. "Es algo que no depende de . Depende de los políticos. Yo no la he liado. La han liado ellos así que el lío lo tienen que deshacer ellos". García passava de puntetes sobre un tema perillós, amb tots els haters amagats per recordar-li el seu passat indepe i allò de regalar llibres com "España de Mierda". Millor no "cagar-la", pensaria. 

 

Alfred, que va interpretar en directe 'Wonder', una de les cançons del seu primer disc '1016', va fer una lloa de la diversitat cultural catalana, un país on poden conviure diferents llengües, com reflecteix al seu LP.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat