Hi ha una part bona i una part molt bona en que la majoria de les portaveus dels partits al Congreso siguin dones. La part més bona és que surten a la llum masclistes, ultres, fatxes i llefiscosos a valorar-les pel seu físic. Cayetana Álvarez de Toledo, Inés Arrimadas, Laura Borràs i també la del PSOE Adriana Lastra. D'aquesta última parla Alfonso Ussía, la mòmia sense treball, ara que La Razón l'ha fet fora per massa ultra fins i tot per Marhuenda. I el gat (amb caspa) pentina:

alfonso ussia gtres

adriana lastra EFE

EFE

"La choni de los muslos desmesurados es una delincuente". Ussía té 72 anys però com si en tingués 102. Surt del sarcòfag per valorar el físic... dels altres! Com Nosferatu, a qui s'assembla, Ussía no es reflecteix als miralls, però els demés veuen que és un ésser repugnant. Tant com els seus tuits i els seus followers:

adriana lastra GTRES

GTRES

Clar que hi ha qui segueix Ussía per plaer no de llegir-lo sinó d'insultar-lo:

Alguns tuitaires consideren que rere qualsevol masclista hi ha gotes de misogínia, autoodi, complex d'inferioritat i homosexualitat reprimida. Ussía és gay? Faria un tuit contra sí mateix. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat