El programa Aruser@s de La Sexta segueix sent la gran aposta de les TV de Planeta, superant Susanna Griso amb menys pressupost. Dilluns (12,9% la primera part a les 7 del matí i 17,8% la segona) ha funcionat malgrat el canvi d'una de les cares del programa. Paula del Fraile, l'encarregada de fer els butlletins informatius, ha marxat per parir la seva filla Claudia i l'ha substituït una altra dona: la reportera de La Sexta Eva Rojas. Arús sempre omple la pantalla de dones guapes. Des de les bessones Las Piercing i li funciona. Aquest és el nou fitxatge:

alfonso arus eva rojas La Sexta

eva rojas la sexta

Eva Rojas, La Sexta

La periodista madrilenya, mare d'una criatura, fa anys que ronda per les TV. Es defineix com a perioartista perquè va estudiar Belles Arts. Ha fet de presentadora de TV infantil al canal Boeing de Telecinco, reportera de Españoles por el mundo a TVE, cara de Movistar i reportera d'Informatius a La Sexta. La seva telegènia brillava entrevistant guanyadors de La grossa de Nadal i Arús la vol pel seu programa. No desentona gens. Arús ha revelat que la va a buscar un xofer de La Sexta a casa a quarts de cinc del matí. Matinar per estar estupenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Rojas 👁 (@evamrojas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Rojas 👁 (@evamrojas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Rojas 👁 (@evamrojas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Rojas 👁 (@evamrojas)

Un dels passatemps més difícils a La Sexta és trobar-hi una dona que no sigui molt fotogènica. Amb els homes no passa. Entre calbs i grassos, copen la pantalla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat