Els policies del balcó s'estan passant a policies de la TV. En època de confinament la gent s'avorreix a casa i mira per la finestra. Si veuen algú sense màscara (que no és obligatòria al carrer) o sense guants (que estan expressament desaconsellats al carrer) critiquen i bramen per error. Fan el ridícul. Ara els que s'avorreixen miren per una altra finestra de casa seva: l'aparell de televisió. Programa Aruser@s de La Sexta, únic de la cadena amb Lo de Évole que s'emet des de Catalunya. 

carlos quilez la6

alfons arus mira de biaix La Sexta

La Sexta

Secció de successos de Carlos Quílez i quan el realitzador del programa punxa un plano aeri, un espectador indignat fa una foto de la seva tele i lamenta "Vaya doble moral, vaya tela, no se respeta la distancia social por coronavirus". Els 2 metres exigits entre treballadors només de cara a la galeria:

arus plato la sexta

La Sexta

No hi ha dubte que el programa és de dimecres 13 de maig perquè a la part superior promociona l'estrena de Pasapalabra a la nit. Els treballadors de plató no poden mantenir les distàncies que sí es mantenen escrupulosament entre els tertulians a la vista, en cadires. L'entorn del programa ja va fer saber a En Blau que discrepava sobre seguir sent dels pocs programes d'entreteniment que no es feia des de casa en teletreball. I ara això: policies de balcó també contra Arús.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat