La que fos reportera del programa Socialité, Alexia Rivas, ha canviat moltíssim des que es fes famosa per passejar-se gairebé nua davant de les càmeres mentre estava a casa del periodista Alfonso Merlos. Un escàndol que ha portat a Alexia Rivas a convertir-se en concursant de la nova edició de Supervivientes. Una aventura, del més salvatge, per a la que la periodista amant de les càmeres s'ha apressat en posar-se a punt. Ho ha fet confiant amb els poders de la cirurgia estètica, la seva gran debilitat.

alèxia rivas gtres

Alexia Rivas, GTRES

Quan Alexia Rivas va arribar a Telecinco tenia la següent imatge:

Alèxia Rivas, Telecinco

Alexia Rivas, Telecinco

Alèxia Rivas, Telecinco

Alexia Rivas, Telecinco

Alèxia Rivas, Telecinco

Alexia Rivas, Telecinco

Un aspecte que el programa de María Patiño va recordar el dissabte 10 d'abril, per mostrar el molt que ha canviat en els últims temps. Ja ho diuen: una imatge val més que mil paraules. Una metamorfosi que ha estat possible gràcies al seu escàndol amb Alfonso Merlos, que li ha permès guanyar molts diners i fer-se una infinitat de retocs a la cara. Ara llueix així:

Alèxia Rivas en el seu Instagram

Alèxia Rivas en el seu Instagram

Una llarga llista d'intervencions que es sumen a l'últim gran canvi que la jove es va fer dies abans de posar terra pel mig i traslladar-se fins a Hondures. Rivas, que assegura que punxar-se la cara amb agulles li sembla "molt invasiu", ha optat per definir més la zona de la seva mandíbula. Un retoc que es volia fer des de fa molt temps i el preu inicial és de 300 euros. Un canvi a la cara que ha estat possible gràcies als rajos ultrasons HIFU, amb els quals s'aconsegueix estimular i generar col·lagen per definir i projectar més les faccions del rostre. Adjuntem vídeo d'Alexia Rivas a la sala d'operacions:

Ja ho cantava María Isabel al seu dia. Abans morta que senzilla. I Alexia Rivas s'ho està prenent al peu de la lletra. Aguantarà a Hondures sense poder fer-se res a la cara? O acabarà abandonant el concurs d'urgència per anar a veure el seu cirurgià de capçalera? Tot un misteri.