Queden pocs dies de 2020 i perquè Espanya plori veient Ana Obregón a les Campanades de TVE. Recordarà una de les morts més sentides de l'any, la d'Álex Lequio, prematurament desaparegut per un càncer d'ossos als 27 anys. Cadascú el plora a la seva manera i els familiars propers ho fan amb l'àlbum de fotos. La seva cosina Celia penja una imatge del passat Nadal, amb Álex lluitant contra el càncer ja molt avançat. Va morir poc després, el 13 de maig.

Álex amb molta quimioteràpia a les espatlles contra un càncer que el devorava amb la força d'un cos de 27 anys. La foto mostra un racó de la casa familiar dels avis, els pares d'Ana Obregón, amb la família reunida, un avet i Álex tapant el crani pelat per la quimio amb un barret de Pare Noel. I somrient. Una foto trista i alhora de coratge.

ana obregon alex lequio GTRES

Alex lequio  GTRES

Álex Lequio en dues imatges, anys 2017 i 2019, GTRES

Els cosins s'estimaven molt. Celia li dedica: "Estás conmigo en mi corazón y aunque cada día deseo que siguieras aquí, sólo puedo seguir adelante y aprender de ti. Te echo mucho de menos". El 31 de desembre a les 12, serà dur.