La filla/neta d'Ana Obregón segueix sent la notícia de l'any al món rosa. Cap altra ha obert diaris d'informació general i ha obert la polèmica a cada ciutadà, obligat a plantejar-se si li sembla bé que una actriu de 70 anys hagi decidit fer engendrar una criatura de pagament amb l'esperma del fill mort per fer-li de mare i àvia durant els anys bons que li quedin a Obregón, que tirant llarg seran no més de 15. Quan la petita Ana Sandra sigui adolescent serà òrfena o amb una àvia molt vella. Sense germans i sense pare. I l'avi? Ana Obregón té la dèria que el pare del difunt, Alessandro Lequio, faci d'avi. Aquest dimecres, en la presentació del llibre sobre tot el drama de la mort i la maternitat subrogada, Ana li ha dit en directe al seu ex Alessandro Lequio: "Ven a conocer a tu nieta". La cara de Lequio era un poema:

Lequio Obregón Telecinco
Lequio Obregón Telecinco

Ana Obregón a Lequio durant El programa de AR: "Llevo un mes que no me escribes ni nada y no sé lo que te pasa y no sé si te he hecho algo. Decirte que tu nieta te está esperando en casa porque es tú familia y porque está deseando conocer a su abuelo. Anita va a recibir todo el amor mío, el de sus doce tíos que están locos con ella y el de su primos. El día que yo ya no esté, ella va a tener una familia con la que va a estar más protegida que la de Robert De Niro". Lequio no ha volgut viatjar a Miami per conèixer la nena perquè està en profund desacord amb la seva existència. La història que era un desig del difunt és l'excusa que s'ha buscat Obregón per omplir la seva vida amb un nadó. Si Aless va dir volia ser pare post mortem no estava bé quan ho va dir. En plenitud va aclarir que guardava esperma per si la quimioteràpia el deixava estèril i poder ser pare amb la seva nòvia catalana. Però a Obregón tant li fa, necessita sobreviure al dolor de la mort brutal d'un fill de 27 anys. Lequio s'hi ha tornat. Vídeo:

Lequio nega que s'hagi negat a parlar amb la seva ex en el darrer mes: "Esto no es cierto". I sobre que la neta l'esperi: “Que mi nieta me está esperando… A mí me hace mucha gracia esto. Otra cosa es que yo quiera compartir con toda España lo que yo haga. Lo que yo haga es cosa mía y de mis amigos, yo con ellos comparto todo lo que yo hago, pero con España no tengo por qué hacerlo. Creo que es comprensible”. S'entén que no té cap problema amb la nena, que no té culpa de res. Clar que anirà a veure-la. El més probable és que en un futur qui s'hagi d'encarregar de la criatura sigui la més jove de tots, la dona de Lequio María Palacios. i la germana de la petita sigui la filla petita de Lequio, Ginevra.

Alessandro Lequio Maria Palacios mobil Gtres
Alessandro Lequio i Maria Palacios, GTRES

I la clau de tot el que s'amaga rere aquesta maternitat polèmica: "He leído que ataco a Ana, mi crítica es a quien dice que esta es una historia preciosa. Esta no es una historia preciosa. Es una historia de terror. Del peor de los terrores. Ya está". Uf. duríssim i explota el gra de pus que Obregón amaga. Lequio ja no calla més. El que hi ha rere la petita Ana Sandra no és una història d'amor sinó de por. La por d'Ana Obregón d'envellir sola. O de no voler viure més i suïcidar-se, com confessa al llibre que va voler fer. El difunt no volia fills post mortem sense pare ni mare i amb una àvia de 90 anys per una senzilla raó: perquè ningú no vol això pels seus fills no nats. Alessandro Lequio ho sap, coneixia el seu fill i ara calla per no estigmatitzar una nena que no té la culpa. Però deixa clar que de preciós res. És terrorífic.