Alessandro Lequio va mirar el primer Hormigas blancas de Telecinco que molts han criticat per voltor: furgar en el dolor d'Ana Obregón per la mort del seu únic fill als 27 anys de càncer. L'endemà El programa de Verano, on treballa el pare del difunt Álex, Alessandro Lequio no ha pogut aguantar més de cinc paraules i ha plorat. Aquest és el vídeo:

alessandro plora t5

Alessandro plora, Telecinco

Lequio només pot dir: "Respecto al reportaje me despertó tantos recuerdos y emociones que no tengo capacidad para valorarlo. Ni tengo ganas ni nunca las tendré" i se li humitegen els ulls. Joaquín Prat improvisa un bon discurs "Intentas salir adelante en una vida que no va a ser nunca como antes que se marchase Álex. Uno va intentando seguir viviendo porque tiene otra gente cerca que lo necesita. Y en el caso de Ana espero que lo consiga porque creo que es eso lo que querría vuestro hijo".

alex lequio t5

Telecinco treu audiència de la mort d'Álex, Telecinco

Hormigas blancas creia que explotaria d'audiència amb aquest drama i no va ser així. Potser diumenge vinent aborden un Hormigas sobre... Paz Padilla.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat