Alberto Chicote és el xef per excel·lència d'Atresmedia. Des que esclatés amb 'Pesadilla en la Cocina', el madrileny s'ha fet un especialista en intentar demostrar que no ens hauríem de refiar gaire de molts establiments i serveis de restauració. El seu darrer projecte és el '¿Te lo vas a comer?', un espai de denúncia que posa de manifest les mancances i les males praxis del sector alimentari. Va fent amics, des de restaurants xinesos a militars o escoles: molts li tenen una por més que comprensible, veient determinades malifetes amagades per tota la península. I els tornarà a fer ben aviat, quan s'estreni la quarta temporada d'aquest espai.

Alguns malpensats diran que el cuiner ha vist tanta porqueria que potser per això ha deixat de menjar fora de casa... i dels seus restaurants. I que part de la seva transformació física, aprimant-se de forma espectacular, es deu a això. No és així, però: l'Alberto ho ha fet per raons estrictament de salut, aconseguint uns resultats espectaculars. Vaja, que no és que digui "no" a la pregunta ''¿Te lo vas comer?': senzillament, és selectiu i estricte amb la higiene i la qualitat.

ALBERTO CHICOTE ABANS:

chicote gtres

Alberto Chicote / GTRES

ALBERTO CHICOTE DESPRÉS D'APRIMAR-SE:

Alberto Chicote gamba JB

Alberto Chicote a Barcelona / JB

La Sexta ja comença a fer bullir l'olla amb la premiere de la nova temporada, i Chicote li segueix el joc a la cadena. Ho fa amb una fotografia que deixa de pasta de moniato, protagonitzant un nou i espectacular canvi, absolutament irreconeixible. Tot és molt estrany: amb barret, ulleres, la mascareta a la barbeta i una ganyota còmica, dient "vamos al lío". Qui ets i què has fet amb l'Alberto?, es pregunten molts seguidors.

L'estampa ha desfermat la hilaritat de la xarxa social, que ha trobat una semblança cinematogràfica força encertada: en comptes del xef mediàtic, sembla la caricatura d'Indiana Jones. O del seu pare, interpretat per Sean Connery. O posats a ser dolents, fins i tot del comissari Villarejo. La xarxa, sempre disposada a la conyeta, vota per la versió Indiana. Això li diuen:

  • @blasruizgrau: Espero que todo vaya bien mientras buscas el Arca!!!
  • @manumejias89: Alberto Jones en busca del fogón eterno
  • @davidluis_perez: El inspector Gadget 
  • @juanan_citizen: De cocinero a escritor arqueólogo?
  • @albertoegeapuerta: Ese Chicote Jones!!
  • @djxavibcn: Te pareces a mi abuelo
  • @perrerasfan: Llevas el látigo?
  • @gumersindamejiasd: En esta foto te pareces más a tu Padre

Alberto Chicote gorro y gafas @albertochicote

L'aspecte estrany d'Alberto Chicote / @albertochicote

chicote la6

Alberto Chicote a punt de vomitar a 'Pesadilla en la Cocina' / La Sexta

alberto chicote te lo vas a comer  la sexta

Alberto Chicote a '¿Te lo vas a comer?' / La Sexta

Un gran xef, un presentador d'èxit... i un camaleó en tota regla. Sona per a fitxatge de 'Mask Singer', amb permís de Toni Cantó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat