Albert Solà va a totes. El cambrer de La Bisbal d’Empordà que assegura ser fill de Joan Carles I ha fet publicar les proves d’ADN que li van fer l’any 2007 per comprovar la seva relació genètica amb l’exmonarca. I li donen la raó. Segons aquests documents, Joan Carles i Albert Solà són pare i fill.

albert sola fill joan carles 2

D.P.

Felip Joan Carles cares GTRES

GTRES

Els papers els ha tret a la llum ‘Elcierredigital’. El digital madrileny (el mateix que ha destapat altres escàndols, com la condemna contra Miki Nadal per vexar la seva exdona), entrevista el que seria primogènit de Joan Carles, que ara té 62 anys, i ensenya els documents. Per què ha decidit, precisament ara, fer públiques les proves d’ADN? “He tomado esta decisión para evitar una filtración previa”, assegura Solà.

albert sola gtres

GTRES

El suposat fill de Joan Carles afirma que l’excomissari Villarejo ha tingut accés a la documentació i que tindria la intenció de fer-la pública. Així que ha decidit avançar-se. Segons el test genètic de l’Albert Solà, l’ADN del cambrer català té una compatibilitat total amb el de Joan Carles.

joan carles mà GTRES

GTRES

Les proves es van fer en un laboratori de Lleida, ara fa dotze anys. Segons Solà, les va encarregar el CNI. “Fue a cambio de que yo grabara en vídeo mi renuncia a la corona española para siempre”, confessa. Quan van tenir els resultats, l’Albert Solà va rebre una trucada: “Me llamaron y me dijeron ‘ya sabíamos que el rey es tu padre, pero ahora los análisis aportan una coincidencia del 99,9% entre ambos individuos examinados”.

albert sola la bisbal gtres

GTRES

El test d’ADN de Joan Carles es va fer amb un got. Òbviament, el van agafar sense el permís reial. “Por eso el Tribunal Supremo no lo aceptó como prueba”, es lamenta l’Albert Solà. Malgrat el que pugui dir-li cap jutge, ell sap la veritat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat