Albert Rivera carrega de raons tots aquells que porten temps dient que la mimetització entre ell i Pablo Casado és gairebé total.

Casado Rivera EFE

Efe

S'assemblen físicament, s'assemblen ideològicament i s'assemblen a l'hora de buscar excuses matusseres. Perquè aquest dimecres el líder de Cs ha fet "un Casado". Fa uns dies el cap de files del PP va visitar Ana PastorEl objetivo. Ella volia saber com definia VOX i si els considerava d'ultradreta: "Yo no defino al resto de partidos. Hay cosas que comparto, como la unidad de España, y hay cosas que no". Pastor insistia: "¿Por qué no quiere definir si VOX es de ultraderecha?".  "A mi lo que no me parece es tener que hablar todo el día de VOX", respon. Saben allò de '¿Dónde vas? Manzanas traigo'?, doncs igual. Pots recuperar el moment clicant a la foto.

pastor objetivo4

La Sexta

Casado, però, no va tenir problemes en definir Podemos com a "un partido populista". En el mateix parany ha caigut ara Albert Rivera. Entrevistat per Pepa Bueno al programa Hoy por hoy de la Cadena Ser, la periodista li ha preguntat fins a quatre vegades que defineixi políticament VOX i on els situaria en l'espectre ideològic, agafant com a límits l'extrema esquerra i l'extrema dreta. "Yo no soy un analista político, eso se lo dejo a ustedes. Podemos hay muchas cosas que dicen que no me gustan. VOX ta,bién hay muchas cosas que no me gustan...", fugia d'estudi Rivera. Bueno insisteix, arran que el polític menciona el partit d'Iglesias: "A Podemos les sitúan en la izquierda o extrema izquierda con naturalidad...". "Yo les llamo Podemitas..., pero eso se lo dejo a ustedes". ¿Dónde está la pelotita? Rivera reencarnat en els trilers de La Rambla:

Un paper d'estrassa que remet el que li vam veure fer al portaveu de Ciudadanos a l'Assamblea de Madrid, Ignacio Aguado, en una entrevista a TeleMadrid:

Rivera se'n va por la tangente, probablement, perquè en el fons no tem que el comparin amb Casado, sinó amb d'altres polítics a qui no s'atreveix a "analitzar".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat