S'acosta el dia. No direm "per fi!", perquè l'interès era baix o inexistent, però s'ha fet esperar. El llibre del ciutadà vulgaris Alberto Carlos Rivera, aquell amb el que porta des del febrer fent-nos la murga, és a punt d'arribar a les llibreries. "Un ciudadano libre" havia de presentar-se per Sant Jordi, però la pandèmia ho va alterar tot. Segurament, un dels danys col·laterals més benignes de tot aquest drama sanitari sense precedents. 5 mesos després, però, a Rivera i Planeta els exemplars els cremen a les mans i el posen en circulació. I qui millor per fer d'home anunci que el mateix autor, que ha trobat un forat per fer la promo entre canvis de bolquers i el seu horari de feina d'advocat important.

Albert Rivera torna a la feina EP

Albert Rivera torna a la feina EP

Aquest vídeo que circula per les xarxes és el discurs xarrupacervells de l'exlíder de Cs, a l'estil dels venedors porta a porta que actualment han quedat demodés. Exactament igual que ell o el partit al que va portar de la ignomínia a la irrellevància. Un bagatge del que Rivera se sent orgullós i del que extreu les batalletes de polític jubilat que omplen les planes del llibre. "Albert llama a su puerta": es presenta amb aquesta cara de bon jan que no es creu ningú i un discurs llastimós que fa les delícies dels internautes, que li tenen ganes. El paperot de la seva reaparició ens ha fet retrocedir en el temps, fins a aquella època en la que qualsevol de les seves piulades, vídeos o manifestacions públiques semblaven sortides d'un Club de la Comèdia de quarta divisió. Les reaccions? Llançament de tomàquets, pebrots i ous virtuals, i molta, molta conya.

Albert Rivera ven llibre Twitter

Albert Rivera ven llibre Twitter

Albert Rivera EP

Albert Rivera EP

Ha passat de vendre motos a vendre llibres. Tots de dubtós gust i qualitat. També podria vendre locions per fer créixer els cabells, per tots els que ens ha volgut prendre al llarg d'aquests anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat