De què treballa Albert Rivera? No és que s'ho pregunti massa gent però desperta curiositat. Algú que porta anys cobrant diners públics sense governar mai i que en política només ha fet de diputat. Rivera ha de començar a guanyar-se la vida. I ho ha de fer sense limitar-se a parlar, criticar i insultar.

albert rivera calb GTRES

GTRES

Com a expolític Rivera ha fet menys que Rajoy: no ha tornat  a la seva antiga professió de La Caixa però ha escrit (o si més no el signa) un llibre. El tuit anunciant el títol té centenars de haters que no l'enyoren:

albert Rivera ganyota GTRES

GTRES

Ningú ha publicat ni un extracte d'aquesta literatura, que seguirà distribuint i pagant l'Editorial Planeta com els anteriors llibres de Rivera polític.  Part de la xarxa té clar que NO el comprarà:

albert rivera arrimadas riu GTRES

GTRES

Albert Rivera té un do: no deixar ningú indiferent. Però no té el do de la literatura. El 31 de març surt a la venda. No queda clar si a la categoria de Ficció.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat