Risto Mejide ha tornat a fer Todo es mentira després de la seva cama trencada i pel retorn ha volgut fer un xou que semblava preparat però és televisiu: fer fora un ex de Ciutadans del seu plató. Risto ja ho va va fer amb Arcadi Espada per menysprear les persones que pateixen Síndrome de Down i aquest dilluns ho ha fet amb Juan Carlos Girauta amb una setmana de retard. Dilluns passat Girauta va dir "gilipolles " els espectadors que el criticaven. Fa una setmana el programa no el va reprendre i ara han volgut fer tele dels insults.

girauta 4

Cuatro

Risto: "Te pido que rectifiques". Girauta: "No lo haré". Sona tot tan impostat que fins i tot Girauta tenia pinganillo per connectar amb el director del programa en tot moment. Girauta: "Este me parece un formato despreciable: ponerme espectadores que me insulten. Yo siempre contesto a los insultos. Mucha gente que no vería este programa lo ve porque salgo yo. El límite es el insulto personal". Un cara a cara amb música de tensió, pantalla partida i molt televisiu. 

girauta cuatro

Cuatro (Clica la foto per veure el vídeo)

Risto: "La gente es libre de opinar. Te pido que te retractes". Girauta: "Cristo... Risto: no. Échame, es lo coherente". Risto: "Pues te tengo que echar del plató. Adiós Juan Carlos Girauta. Llevo 14 años en TV". Girauta: "Tú has insultado a los concursantes de OT en TV". Risto: "Yo era jurado. Se me pedía la opinión no sobre la audiencia". Girauta: "Me han llamado facha como un payasete. No vengo a humillarme. Queréis hacer la caricatura de la derecha. No me respetó producción del programa. La caricatura hacedla con un payaso, no conmigo". Acusa directament els productors, Òscar Cornejo i Toni Soler.

A la sortida Girauta infla el programa a xarxes i diu que no l'han fet fora sinó que ha instat ell a que el facin fora. Apostes: tornarà Girauta a Todo es mentira?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat