Després del seu pas per Errenteria, Mad Max Rivera ha continuat amb el seu tour particular en campanya i s'ha vestit de motero per comprometre's a eliminar els guarda-rails als principals punts negres del país i millorar el manteniment de les carreteres. Per fer-ho, ha cregut oportú vestir com un extra d'Easy riderChupa de cuero, Ducati entre les cames i micròfon en mà per desplaçar-se al mirador d'Ángel Nieto.

rivera moto efe

Efe

Albert Rivera vestit de motero? Massa temptador perquè la gent no hi digués la seva. La mise-en-scène del líder taronja no ha estat passada per alt per la xarxa, que no ha dubtat en donar gas a fons i buscar-li ràpidament similituds amb d'altres referents de l'asfalt.

rivera moto efe 2

Efe

Des del Jacq's que buscava desesperadament una dona en l'anunci de colònies mític dels anys 80 fins el remake del Halcón callejero, passant per un succedani dels Power Rangers:

Rivera ha revelat que és un apassionat de les motos i que "siempre he ido en moto, desde los cuatro años", però molts no entenen que per parlar de les bondats de la moto ho hagi hagut de fer embotit en un mono.

Potser Rivera vol agafar posicions i encapçalar la pole position del campionat de Moto GP dels polítics, GP de Grans Populistes.