Sálvame oferia una exclusiva de María Patiño: un paparazzi ha aconseguit les fotos més buscades de la premsa del cor: primeres imatges junts de Malbert. La parella Albert Rivera-Malú no serà oficial fins que hi hagi una foto plegats agafats de la mà o fent-se un petó a la boca i Patiño va revelar que la revista amb més tirada dels dimecres, Hola, hauria abonat els 70 mil euros en què estan valorades aquestes imatges. Un preu que la revista paga al fotògraf.  Patiño ha explicat  per què la revista no les ha publicat. Hola és com VOX: ha pactat amb Albert Rivera.

Patiño: "Es obvio que no se han publicado. Se hicieron las fotos el sábado. En un restaurante en Pozuelo cenando con la madre de Malú. El fotógrafo ha vendido las fotos y se han comprado para no publicarse. No sé quién de los dos de la pareja lo ha solicitado. No sé cuánto dinero se ha pagado. No sé qué hay detrás de esto, hace mucho tiempo que una revista no compraba unas fotos para no publicarlas". I Mila Ximénez explica "Rivera y Malú adquieren un compromiso con la revista, le deben una".  Albert Rivera ha pagat un preu perquè no volia que aquesta setmana es tapés la foto que a ell li agrada, amb una altra parella:

rivera rei efe

EFE

El pacte és habitual a la premsa rosa: unes fotos que el famós no vol que es publiquin les compra la publicació a canvi d'una exclusiva del famós. Com quan Marta Sánchez va ensenyar els pits a Interviu a canvi que el setmanari no ensenyés unes altres fotos despullada a la platja on sortia molt desafavorida. Sálvame creu que el preu que ha pagat Rivera a Hola, la revista que segons Patiño té les fotos, serà la primera entrevista de Malú parlant de Rivera o l'exclusiva de la boda de Manuel Valls amb Susana Gallardo amb Albert Rivera i Malú de convidats.

patiño rivera t5

Telecinco

Albert Rivera no és només un personatge del cor sinó que la premsa del cor ja diu que pacta amb ell. I Hola, que no milita al PSOE, no cridarà mai "Con Rivera ¡no!".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat