Drama màxim a la premsa rosa: la revista més digna del quiosc, Hola, ha fet el ridícul. La seva portada menteix: anuncia com una exclusiva les primeres fotos d'Albert Rivera i Malú 48 hores després que El programa de AR publiqués les primeras fotos gratis. Segons fitra AR, una becària del programa de Telecinco era al centre comercial on Malbert compraven cremes vestits igual i les va regalar al programa. Hola ha pagat prop de 70 mil euros per unes fotos que porten dies desades a un calaix i ara no valen res. El setmanari del cor fa com si plogués i surt tota la setmana amb una portada fake:

portada malu2 a

Portada Hola, dimecres

rivera malu 7 ana rosa

El programa de AR, dilluns

portada isabel pantoja 0fe7a9b2 909x1200

Portada Lecturas, dimecres

El ridícul és tan gran que la revista catalana Lecturas, ensumant-se el que faria Hola, ha publicat les fotos de la becària de Ana Rosa en portada. Hola tenia guardades les imatges que ha acabat publicant sense més valor que ratificar el que ja se sabia, que el líder de Ciutadans i la cantant surten plegats des de fa temps. No és cert que un parent proper comprés les imatges per impedir-ne la difusió. Una suposada becària que cobrava 300 euros a Telecinco hauria regalat l'exclusiva de l'any al programa mentre Hola agafa l'enrabiada de la vida: ha llençat 70 mil euros al wc.

albert rivera mans gtres

GTRES

Rivera ha aturat el cop, sembla que hagi pactat amb el seu programa de capçalera, Ana Rosa, per rebentar l'exclusiva de Hola i el paparazzi que li va robar imatges, molt menys interessant que les del centre comercial comprant-se més cremes que Malú. El text de Hola és fake pels 4 costats: "Las imágenes exclusivas de Malú y Albert Rivera juntos por primera vez". Rivera no ha guanyat una sola alcaldia però ha vençut la totpoderosa Hola. I la història de la becària que els enxampa per sorpresa al centre comercial pot ser certa o una manera d'encobrir la venjança secreta de Rivera amb la complicitat d' AR.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat